Politika 18.09.2021.

Vujović se sastao sa Kovačevićem i čestitao Dan opštine Nikšić

ČITANJE: 1 minuta

Pored velikog broja predstavnika političkog, kulturnog i sportskog života Crne Gore, na proslavi povodom Dana opštine Nikšić, našao se i načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović, kao i predsjednik Skupštine opštine Bileća, Mato Vujović.

Dobrodošlicu im je poželio gradonačelnik Marko Kovačević zajedno sa svojim rukovodstvom.

„Današnji dan ima poseban značaj za Nikšić, grad sa antifašističkom tradicijom i Nikšićane, koji su oduvijek bili borci za slobodu i pravdu, kao i moji Bilećani. Mi i jesmo jedan narod. Granica između nas nikada nije predstavljala nikakvu barijeru. Oduvijek smo se međusobno pomagali i pružali podršku jedni drugima. Zato mi je drago što danas zajedno sa svojom braćom proslavljam ovaj praznik. Iz bratske Bileće prenosim najsrdačnije čestitke povodom Dana opštine svim Nikšićanima, gradonačelniku i njegovom rukovodstvu, kome želim da istraje i uspije u realizaciji svojih planova, kako bi dostojanstvo, čast i poštenje opet bili glavni simboli ovog grada”, naveo je načelnik Vujović.

Kao i prethodnih godina, ovaj praznik je obilježen svečanom sjednicom Skupštine opštine Nikšić, a uslijedio je kulturno-umjetnički program i brojni sportski događaji.

(N.S)