Vijesti 13.01.2021.

Vukan se hvali podrškom koju ima

ČITANJE: 1 minuta

“Nikada do sada nisam dobio ovakvu snažnu  podršku naroda, gotovo referendumsko, javno i masovno izjašnjavanje građana od Prijedora,  Novog Grada, Banjaluke do  Trebinja, svi su skočili da pokažu ko je ko u Republici Srpskoj i poslali jasnu poruku i vlastima i opoziciji kome narod istinski vjeruje”, napisao je Nebojša Vukanović na svom blogu.

Vukanović je napisao da je na stranici iskrenih disidenata i saboraca Revolta Banjaluka vidio grafit podrške ispisan u centru Banjaluke, sličan onom napisanom u Trebinju, i zahvaljuje se iako ne zna ko je autor grafita.

“Muk i ćutanje i vlasti i opozicije govori više od hiljadu riječi, i vjerujem da posle ovakvog iskrenog dešavanja naroda svima sve jasno i da nikom više neće pasti na pamet da me pokuša poniziti. Sve je izašlo na čistac i sve je postalo jasno, zna se ko treba biti stub okupljanja i predvodnik novog talasa koji treba da počisti svo smeće, nosi istinske i duboke promjene, zavede pravdu i red, koje su nam tako potrebne, vrati vjeru u institucije te nadu ljudima, prije svega mladim i proteranim, da se i ovdje može živjeti normalno i slobodno, životom dostojnim čovjeka 21-og vijeka. Neka bude borba neprestana, do konačne pobjede”, poručuje Vukanović.

(banjaluka.net)