Politika 29.03.2021.

VUKANOVIĆ: Nešić mi zaprijetio tužbom za klevetu

ČITANJE: 1 minuta

Poslije tužbe čestitog kolege Momčila Antonića, mlade nade i poslanika SNSD-a, danas mi je stigao zahtjev za ispravkom teksta pred tužbu za klevetu Nenada Nešića, predsjednika DNS-a, objavio je Nebojša Vukanovićna svom blogu.

– To će biti, ako Bog da, jubilarna 30. tužba za klevetu, u veliki i dobri čas, ako slučajno gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić i njegov advokat ne preduhitre Nešića i brzom tastaturom napišu tužbu jer sam objavio da je donirao preskupe termo-kamere zdravstvenim ustanovama – dodao je Vukanović, poslanik u NSRS.

– Nenada Nešića pogodio je tekst „Nešić se vraća kući”, koji sam napisao nakon njegovog gostovanja na ATV-u i emisiji “1 na 1” kod Marina Marinkovića, pa je presavio tabak preko advokatske kancelarije Stevanović iz Bijeljine, vlasništvo Miloša Stevanovića, visokog funkcionera DNS-a i njegove mame Vesne, koja mi je ranije oduzela preko 30.000 maraka u montiranom kafkijanskom procesu. Nešić tvrdi da sam pogrešno tumačio njegovo gostovanje kod Marina Marinkovića i da sam mu tekstom „Nešić se vraća kući“ narušio ugled i čast – objasnio je Vukanović, koji je na blogu objavio demanti kakav je zahtijevao Nešićev advokat.

(SB)