Politika 14.01.2021.

Vukanović tvrdi da ga Bundalo napao i htio ubosti viljuškom u hotelu “Bosna”

ČITANJE: 1 minuta

Narodni poslanik Nebojša Vukanović večeras je, odgovarajući, na pitanja pratilaca preko svog bloga, optužio Pericu Bundala, šefa Kluba poslanika PDP-a u NSRS, da ga je napao u hotelu “Bosna” i htio ga ubosti viljuškom.

“Nakon rasparave u Skupštini o Pelješkom mostu, kada smo štitili kao nečije nacionalne intetese, Perica Bundalo koji je to podržao napao me je u restoranu hotela i htio me ubosti viljuškom, a prisutni su ga u tome spriječili”, rekao je Vukanović, dodavši da je njegov sukob sa Bundalom poznat.

Vukanović je i najavio dalje samostalno djelovanje u opoziciji, jer se protivi načinu na koji SDS i PDP pokušavaju da već sada definišu ko će biti kandidati za ključne funkcije na izborima 2022. godine.

“Sad je sasvim jasno da će Draško Stanivuković biti kandidat za predsjednika Republike Srpske. Mene su ostavili po strani i smatraju da sam druga liga i marginalac. Ja nastavljam sa svojim pokretom i imam veliku podršku javnosti. SDS i PDP misle da mogu napraviti skupštinsku većinu prije izbora sa DNS-om, ali mislim da se to neće desiti”, rekao je Vukanovic, dodavši da i on nakon izbora očekuje visoku republičku funkciju sa koje će moci da implementira svoje ideje o promjenama.

(Banjaluka.net)