Politika 24.02.2016.

Vulin: SDS u pripremama za lokalne izbore

ČITANJE: 1 minuta
predrag vulin
Novoizabrani predsjednik banjalučkog odbora Srpske demokratske stranke  Predrag Vulin izjavio je da je ova stranka od danas u pripremama za predstojeće lokalne izbore, te da će jedinstvo i snaga gradske organizacije biti glavni pokretač promjena i pobjede Saveza za promjene i SDS-a na tim izborima.

-Za mene je velika čast, ali i obaveza, što se nalazim na čelu Gradskog odbora SDS-a u Banjaluci i što je SDS sinoć još jednom pokazao jedinstvo i snagu koja se mora manifestovati na predstojećim lokalnim izborima- rekao je Vulin.

On je zahvalio kandidatima i delegatima izborne skupštine koja je protekla u fer i demokratskoj atmosferi, saopšteno je i SDS-a.

-Posebno me raduje što je SDS i ovom skupštinom pokazao svoju demokratičnost i zato se zahvaljujem i svojim protivkandidatima Vesni Ećim Zlojutro i Davoru Šešiću sa kojima ću i ubuduće sarađivati na jačanju SDS-a u Banjaluci, a sve radi pobjede na predstojećim lokalnim izborima- dodao je Vulin.

On je zahvalio i medijima zbog pokazanog interesovanja za aktivnosti Gradskog odbora SDS-a u Banjaluci, te izrazio nadu da će ta saradnja biti još bolja.

Predrag Vulin izbaran je sinoć za predsjednika Gradskog odbora SDS-a u Banjaluci.

(Agencije)