Biznis 13.05.2022.

“X express” brza pošta: 4 broja okreni i pošiljku otpremi!

ČITANJE: 2 minute

Želite nekoga da iznenadite poklonom ili vam u sklopu poslovanja slanje proizvoda predstavlja izazov? Uz “X express” brzu poštu na jednostavan način možete da pošaljete sve što želite – online ili telefonski!

Kako biste blagovremeno dobili sve neophodne informacije, u kompaniji “X express” posebnu pažnju posvećuju svakom pozivu. Bilo da želite da zakažete ili pratite pošljku, da ostvarite saradnju ili uputite prijedlog i sugestiju, Korisnički centar vam stoji na raspolaganju.

Na info broj 1380 možete dobiti sve potrebne informacije, a ljubazni operateri će Vam biti na usluzi i pružiti Vam odgovore svaki radni dan u periodu od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 12 časova.

Takođe, na broj 1380 možete najaviti pošiljku, koju će kuriri “X express” brze pošte na Vaš zahtjev preuzeti i dostaviti u najkraćem vremenskom roku. Pošiljku možete dostaviti jednostavno i brzo. Najprije operateru saopštite adresu pošiljaoca, adresu primaoca i vrstu pošiljke i dobićete informacije o načinu plaćanja, vrsti usluge i vremenu isporuke. Nakon Vašeg poziva, kurir će preuzeti najavljenu pošiljku, koja će biti isporučena u periodu od 24 do 48 časova od momenta preuzimanja.

Motivisani da poslovanje učine što praktičnijim za svoje korisnike, uz efikasnu komunikaciju i veću dostupnost, “X express” će biti Vaš izbor kurirske službe za isporuku najvažnijih pošiljki, jer su pošiljke sigurne i bezbjedne. Uz vozni park koji broji preko 400 dostavnih vozila i 16 distributivnih centara širom Bosne i Hercegovine, ova kompanija pošiljke dostavlja dok kažete “X”.

Prateći trendove u poslovanju i osluškujući potrebe korisnika, ova kompanija sve informacije o uslugama i aktivnostima omogućila je i online, na sajtu www.x-express.ba, kao i na profilima na društvenim mrežama.

U saradnji sa partnerima, X express će svakog vikenda do kraja godine, za sve svoje pratioce organizovati nagradni giveaway “Lajkuj, prati, jer nagradu ćemo dati” na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Ukoliko želite da osvojite neku od mnogobrojnih, vrijednih nagrada, sve informacije možete naći na oficijelnim profilima kompanije, a učestvovati mogu svi punoletni građani Bosne i Hercegovine.

(A.M.)