Magazin 12.12.2017.

Za 97 minuta prodato 17.000 ulaznica za Exit

ČITANJE: 1 minuta

Prve ulaznice za 18. EXIT festival stigle su danas tačno u podne na blagajne širom Srbije, ali i u više od 20 zemalja u kojima se prodaju direktno.

Bile su dostupne i u najudaljenijim dijelovima svijeta putem onlajn prodaje, a za tačno 97 minuta od početka prodaje razgrabljeno je čak 17.000 ulaznica, što je trećina dnevnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave.

Toliko je bilo maksimalno predviđeno ovim kontigentom po prvoj cijeni, koja je bila za čak 70 odsto niža u odnosu na finalnu.

Veoma ograničen broj ulaznica po novoj promotivnoj cijeni od 6.490 dinara prodaje se putem sajta Exitfest.org, te putem prodajne mreže GigsTix.com.

Exit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Direkcija festivalskih “Oskara” (European Festival Awards) objavila je prošle nedelje da je Exit glasovima publike i devetu godinu uzastopno izabran među 10 najboljih festivala Evrope i to u glavnoj kategoriji za “Najbolji veliki festival”.

U društvu sa najboljim festivalima EXIT se nalazi i u još dvije kategorije, “Take a Stand!” za društveni aktivizam, ali i za najboljeg organizatora na nivou cijele Evrope.