Vijesti 07.12.2018.

ZA BOLJU POSLOVNU GODINU Besplatna radionica o strateškom planiranju

ČITANJE: 1 minuta

Gradska razvojna agencija organizuje 13. decembra besplatnu radionicu „Strateško planiranje – za bolje poslovanje u 2019. godini“.

Radionica će biti održana u prostorijama agencije (Josifa Pančića br. 8) od 10 do 13 časova, a namijenjena je: vlasnicima, menadžerima, rukovodiocima, direktorima, šefovima organizacionih jedinica, vođama timova i svima koji žele unaprijediti rad svojih organizacija.

Kako su naveli, cilj radionice je upoznavanje sa osnovnim metodama, tehnikama i alatima za uspješnu pripremu i provođenje starteškog planiranja za narednu poslovnu godinu.

„Strateško planiranje nam služi da utvrdimo poslove kojim će se preduzeće baviti u nekom dužem periodu na svim nivoima i u svim organizacionim jedinicama. Ovim planiranjem utvrđujemo gdje se nalazimo i kuda želimo da idemo u razvoju preduzeća, a ova radionica će nam dati osnovni uvid u alate koji će biti vodič u tom procesu“, rekli su iz agencije.

U toku radionice pažnja svih učesnika će biti usmjerena ka: analizi vlastite organizacije, okruženja i tržišta, te određivanju ciljeva za narednu godinu i prioriteta u poslovanju.

Prijave je potrebno poslati elektronskim putem na adresu: [email protected] ili telefonom: 051/433-460.