Vijesti 20.05.2016.

Za spas Gorana Savića potrebno više od 300.000 KM!

ČITANJE: 1 minuta

-Došlo je do većih komplikacija na pankreasu i bubrezima, tako da se nije moglo čekati da sve pare budu skupljene. Od prošle nedjelje je u Francuskoj i sada se samo možemo moliti da na kraju sve bude dobro- kaže Milosava.

Koliko je još potrebno novca za liječenje njenog tridesetšestogodišnjeg sina, pored dosadašnjih 300.000 KM, nije znala da kaže jer sve zavisi od toga šta će francuski doktori reći poslije detaljne analize trenutnog zdravstvenog stanja.

-Kamo puke sreće da je prije otišao. Sve bi bilo drugačije, ne bi ni došlo do komplikacija i vjerovatno bi sve do sada bilo gotovo, vjerujte da smo bili i izgubili svaku nadu da će uopšte i otići- priča ona.

Kao što samo majka zna, Milosava dane provodi u brizi i strepnji.

-Samo ono malo kad uspijem zaspati ne mislim na njega i ne strahujem, ali ko će i uspjeti zaspati od svih misli. Mogu samo da se molim Bogu da ga spase, a narodu da nam priteknu u pomoć da platimo sve- govori Milosava.

Oči porodice Savić uprte su u dobre ljude čijoj se pomoći nadaju, jer je operacija u inostranstvu jedina nada za njihovog sina. Komšije, prijatelji i poznanici ovog vrijednog mladića već su se bacili na posao i organizovali su prikupljanje pomoći.

Kompanija “M:tel” aktivirala je humanitarni broj 1413, a novac za pomoć Goranu Saviću moguće je uplatiti i putem žiro-računa 5520431653163427, koji je otvoren na ime Goran Savić u Hipo Alpe Adria banci u Banjaluci, SWIFT: HAABBA2B, IBAN: BA395520203320000138.

(Nezavisne)