Zadužbina “Petar Kočić” na Sajmu knjiga u Frankfurtu

kupite polovne knjige

Zadužbina “Petar Kočić Banjaluka – Beograd” učestvovaće na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Frankfurtu, koji će trajati do utorka.

Zadužbina će izložiti svoja izdanja na štandu Republike Srbije, te na zajedničkom štandu evropskih izdavača, kao i na štandovima nekih uglednih njemačkih izdavača, sa kojima već godinama ima dobru saradnju.

– Radostan sam što će i ove godine, i pored mnogih poteškoća, zadužbina svojim knjigama uljepšati zajednički štand evropskih izdavača i štand Republike Srbije. Knjiga je najbolji povod za upoznavanje jednog naroda i njegove kulture – rekao je direktor i urednik Zadužbine “Petar Kočić Banjaluka – Beograd” Nikola Vukolić.

(Agencije)

DODIK: Izetbegovićevo negiranje ustavne strukture uvod u propast BiH

Izjava Bakira Izetbegovića da će u Savjetu ministara biti mjesta samo za stranke koje entitete podrede instituicijama BiH, dodatno je otežala pregovore o formiranju nove vlasti. Ovu izjavu, predstavnici SNSD-a smatraju ucjenom i smišljenom provokacijom. Istovremeno, predsjednik SDS-a Mirko Šarović najavljuje da je ta stranka počela aktivnosti za formiranje Savjeta ministara, u kojem će, kažu,

RAJČEVIĆ: Tri principa reforme visokog obrazovanja

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da će se koncept reforme visokog obrazovanja zasnivati na tri principa – internacionalizacija, modernizacija i racionalizacija.

ZANIMLJIVA IZLOŽBA Kreativni đaci bude svijest o zdravoj hrani

Slatkiši i sokovi bez šećera, zdrave žitarice, razne vrste voća i povrća, zimnica i ajvar krasili su danas štandove ispred Osnovne škole “Jovan Cvijić” u banjalučkom naselju Kočićev vijenac, čiji su učenici organizovali izložbu zdrave hrane.