Biznis 09.03.2016.

Zaigraj igricu i osvoji neograničen pristup Facebook-u 30 dana

ČITANJE: 1 minuta

FB_kviz

Ako provodiš vrijeme na Facebook-u  i voliš da se igraš onda svakako posjeti m:tel Facebook stranicu i zaigraj FREND FB kviz.

Sve što je potrebno jeste da odgovoriš tačno na pet pitanja koja ti sigurno neće biti teška ako si ljubitelj FB društvene mreže i da odgovore ponudiš u što kraćem vremenu. FREND igrač koji na kraju dana bude imao najbolji dnevni rezultat postaje pobjednik i osvaja svoju dnevnu nagradu – tarifnu opciju Facebook 30 dana.

Ovu novu FREND tarifnu opciju možeš aktivirati za samo 3 KM i putem servisa Moj meni, aplikacije m:go ili putem poruke sa ključnom riječi FACEON na broj 065 1199. A ako još uvijek nemaš svoj FREND broj onda je pravo vrijeme da nam se pridružiš. Uz svaki kupljeni startni paket po cijeni od 4 KM pored 4 KM na računu dobijaš i gratis novu facebook tarifnu opciju koju ćeš aktivirati putem pozivanja koda *141#.

Tarifna opcija Facebook 30 dana daje ti mogućnost pristupa Facebook-u i Messenger-u kad god to želiš bez trošenja mobilnog interneta. Možeš da postuješ, lajkuješ, komentarišeš, da se dopisuješ i budeš prisutan na svim Facebook  dešavanjima. Međutim, ukoliko želiš da pristupiš linkovima koji će te odvesti izvan Facebook-a, biće ti potrebna kupovina internet tarifnih opcija koje možeš da potražiš i aktiviraš putem servisa Moj meni (*100#).

Detalje o načinu igre kao i dnevne rezultate potražite na m:tel Facebook stranici, a više o FREND tarifnoj opciji na stranici www. frend.mtel.ba.

(PR)