Magazin 12.10.2015.

Zaljubljeni Ronaldo ne odvaja se od nove djevojke

ČITANJE: 1 minuta
ronaldo
Riječ je o 23-godišnjoj manekenki Klaudiji Sančez s kojom je portugalska fudbalska zvijezda protekle sedmice viđena u noćnom izlasku u Madridu, a upoznali su se prije četiri sedmice na promociji njegovog novog parfema.

Možda je Kristijanu Ronaldu fudbal nakon porodice najvažnija stvar u životu, no za sreću je potrebna i ljubav. Tridesetogodišnji portugalski fudbaler nakon prekida sa ruskim modelom Irinom Šajk opet je zaljubljen, a ljepotica koja mu je zapela za oko je 23-godišnja španska manekenka Klaudija Sančez. Viđeni su nedavno na večeri u Madridu. Zbližili su se na promociji Ronaldovog parfema, a prvi susret s fudbalskom zvijezdom Sančezova je zabilježila na svom Instagramu riječima “kakva čast”.

“Ne volim biti sam, ne podnosim samoću. Ali žena koju volim mora biti svjesna da nisam muškarac koji daje obećanja. Ni vlastitoj majci ništa ne obećavam”, rekao je jednom prilikom Ronaldo.

Novu djevojku dakle, ako se želi zadržati duže u Kristijanovom zagrljaju, očekuje puno posla. Prvo se treba svidjeti njegovoj majci, a onda i njegovom sinu koji su mu na prvom mjestu.

(Tportal.hr)