Magazin 05.10.2015.

Zašto sam varala muža: Nije mi žao i ne kajem se nimalo!

ČITANJE: 2 minute
zena-vara
Rijetko mi je davao komplimente pa sam često tražila pažnju drugih muškaraca, a ubrzo sam počela da tražim priliku i mjesta za izlaske, gdje ću moći da dobijem toliku pažnju.

Brojne Britanke i Britanci zaluđeni su onlajn servisom koji služi ženama i muškarcima u braku da pronađu prikladnijeg partnera i u životu sebi priušte zadovoljstvo više.

Anonimna Britanka otkrila je svoje iskustvo koje joj je zauvijek promijenilo život.

Ovo je njena priča:

“Radila sam sve što i moje vršnjakinje – udala sam se u srednjim četrdesetim za muškarca koji je bio dobar, ali ne i najbolji izbor. Iako smo se u mnogim stvarima slagali, u seksu, nažalost, nismo nalazili isti jezik. Rijetko mi je davao komplimente pa sam često tražila pažnju drugih muškaraca, a ubrzo sam počela da tražim priliku i mjesta za izlaske, gdje ću moći da dobijem toliku pažnju. Jednostavno sam željela da upoznam partnera koji će me zadovoljiti na način koji ja to želim pa sam s vremenom odlučila da otvorim profil na popularnoj društvenoj mreži za pronalaženje partnera, čije je glavno pitanje “U braku ste, ali se osjećate zanemareno?” Kad su ponude počele da pristižu, nisam mogla da sakrijem uzbuđenje. Svidio mi se jedan muškarac koji je djelovao pametno i duhovito pa sam jedne večeri odlučila da se nađem s njim. Suprugu sam rekla da izlazim s kolegama s posla. Misteriozni muškarac je u stvarnosti bio jednako pametan i duhovit kao što se činio i onlajn. Svidio mi se i odmah na početku me uvjerio da nećemo učiniti ništa što ja ne želim. Nakon toga me odveo u svoju kancelariju, gdje smo strastveno vodili ljubav. Kad sam se vratila kući i legla u krevet sa svojim suprugom, nisam osjećala krivicu nego uzbuđenje i zadovoljstvo. Nakon toga, to sam ponovo učinila sa još nekoliko drugih partnera i svaki puta sam osjetila jednaku sreću. Iako sam jedno vrijeme mislila da ću moći ostati u braku s dobrim, ali ne toliko uzbudljivim muškarcem, nakon dvije godine pojavio se moj moralni kompas i shvatila sam da to nije u redu pa sam napustila supruga, koji je nakon toga pronašao prikladniju partnerku, zbog čega sam jako srećna, a ja sam nastavila da izlascima i zabavom s mlađim partnerima. Drago mi je da sam sve to prošla i shvatila da sam u braku bila izgubljena, dok mi je slobodna donijela brojne uzbudljive trenutke koje ću uvijek pamtiti.

(Telegraph.co.uk)