Magazin 05.01.2016.

Zašto žene ni za živu glavu ne treba da jure za muškarcem?

ČITANJE: 2 minute
zena
Dakle, imate nekoga na oku… Ovo “stanje” vas čini srećnim, ali vas i prilično izluđuje. U jednom trenutku mislite da su sve nade izgubljene, a onda vam stigne poruka i shvatite da ste još uvek “u igri”. Pravite planove na koji način ćete igrati igru.

Kukate kako vam se ne sviđa ta igra, ali svi znamo da, kada bi stvari bile baš onakve kakve mi mislimo da bi trebalo, to bi bilo daleko luđe od onoga što mi stvarno priželjkujemo. Dakle, počinjete se pretvarati i sve pretjerano analizirate. Apsolutno sve.

Od znakova interpunkcije do vremena koje je prošlo prije nego što vam je stigao odgovor na poruku. Sve to vam nešto znači, ali po svemu sudeći, to zaista ne znači ništa.

 

Evo zašto apsolutno treba da prestanete da jurite za muškarcem:

  • Možete početi da zaboravljate na ljude koji u vašem životu nisu samo privremeno.
  • Propustićete stvaranje dragocjenih uspomena s prijateljima i porodicom, dok pokušavate da na silu stvorite zaboravne uspomene zaljubljenosti.
  • Nudite svoje srce nekome ko vas ne zaslužuje. Onaj ko ga zaslužuje sigurno će vam se neprestno udvarati i daće sve od sebe da bude s vama.
  • Trošite energiju na nešto što je prolazno. Toga ste i sami svjesni, ali je ponekad teško to i priznati sebi.
  • Počinjete da zaboravljate stvari koje su vam bile važne. Sanjali ste o nečem drugačijem i nadali se nečem boljem, ali se zadovoljavate kasnim telefonskim pozivima i porukama.
  • Počinjete da izluđujete sami sebe. Zvuk poruke vaša je najgora noćna mora, ali i najbolji prijatelj. Mislite da je riječ o igri, ali činjenica je da se neko poigrava vašim srcem.

Jurite ljudsko biće umjesto da dopustite životu da se dogodi. Prestanite da analizirate svaku poruku i pustite da sudbina uzme stvar u svoje ruke. Dopustite da se dogodi prava stvar za koju nije potrebno objašnjenje, jer je ona sama objašnjenje.

Činjenica je da ne treba da jurite  ni za kim. Umjesto da jurite za leptirićima u stomaku, počnite juriti svoje ambicije. Svoje snove. Svoj izlazak sunca. Okupljanja s prijateljima. Svoje proljeće. Svoj smjeh. Svoje uspomene.

Prestanite “juriti ljubav” i neka ona pronađe vas.

(Dnevno.rs)