Magazin 30.01.2019.

ZATVOREN ZIMZOGRAD Za sljedeću godinu najavljeno još više sadržaja

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je zatvoren “Zimzograd” koji je posjetiocima od 14. decembra u Parku “Mladen Stojanović” nudio brojne zanimljive sadržaje, saopšteno je iz agencije “Mint”, koja je organizovala ovaj festival.

Portparol “Zimzograda” Marko Šiniković izrazio je zadovoljstvo ovogodišnjem izdanjem festivala čiji je cilj bio da okupi cijelu porodicu na jednom mjestu.

– Imali smo sadržajan i zanimljiv “Fan” i “Kids park”, “Koka kola” čarobno selo u kojem je boravio Djeda Mraz, “Ajs park” u kom je bila organizovana i januarska besplatna “Prointer” škola klizanja, kao i “Staropramen” pab terasu u kojoj su “pivoljupci” mogli uživati u odličnom ukusu “Staropramen” piva – naveo je on.

Pored toga, dodao je Šiniković, imali smo i čarobni M:tel kutak koji je imao svoju kupolu iluzija, u okviru koje je organizovan nagradni konkurs za najbolju fotografiju koja je posjetiocima donijela vrijedne nagrade.

On je dodao da su organizatori zadovoljni posjetom s obzirom na novu lokaciju i atmosferu u Banjaluci.

– Nadamo se da će nam iduća sezona donijeti bolju posjećenost, a mi obećavamo više sadržaja i avanturu koja se ne zaboravlja – naglasio je Šiniković.

Prijatelji ovogodišnjeg “Zimzograda” su, između ostalih, bile kompanije M:tel i “Prointer”, a partneri na projektu Grad Banjaluka, Turistička organizacija Banjaluka i Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske.