Biznis 07.03.2016.

Završen i drugi ciklus igre “Staro za novo”

ČITANJE: 1 minuta
infografik-Staro za novo_POBJEDNIK-februar
Proglašenjem pobjednika posljednjeg kruga, okončan je i drugi ciklus igre “Staro za novo”, u kojem je kompanija m:tel pomagala svojim korisnicima da zamijene svoje stare kućanske aparate, odnosno poklanjala potpuno nove aparate iz aktuelne ponude.

Podsjetimo, korisnici su bili u mogućnosti da pošalju fotografije svojih starih uređaja, koje su činile foto-galeriju na zvaničnom blogu kompanije m:tel, a posjetioci bloga su zatim SMS glasovima birali pobjednika. Tako je izbrana i i pobjednica petog, posljednjeg kruga igre “Staro za novo”, a veš-mašinu Samsung WF70FSEOW2W dobila je Jelena Bosić.

Fotografije su pratile i kratke priče ili anegdote, u kojima su korisnici opisivali svoja iskustva sa korištenjem uređaja, kao i neke neobične situaciju koje su im se događale dok su koristili stare uređaje.

Takođe, kako je i planirano, na kraju akcije “Staro za novo” prihod od SMS poruka učesnika u igri je preusmjeren u humanitarne svrhe, te je jedan kuhinjski aparat doniran Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Banja Luka, preciznije, vrtiću za djecu sa posebnim potrebama “Marija Mažar”.

(PR)