Završena nagradna igra “Ova zima je totalno drugačija”

Vesna Lazić iz Trebinja dobitnica je nagrade – egzotično putovanje u okviru nagradne igre koju je UniCredit Bank Banja Luka organizovala u saradnji sa Mastercard-om.Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je 10.000,00 KM sa uključenim PDV-om.

Srećna dobitnica izvučena je kompjuterskim odabirom 15.01.2018. godine u centrali Banke uz nadzor komisije i notara, a nagrada joj je danas uručena u prostorijama Filijale Trebinje.

Pravo na učešće u izvlačenju glavne nagrade ostvarila su sva fizička lica nastanjena u Republici Srpskoj, korisnici Mastercard kartica UniCredit Bank Banja Luka koji su tokom trajanja nagradne igre, od 07.12. do 31.12.2017. godine, izvršili minimalno jednu transakciju kartičnog plaćanja navedenim karticama u CM – cosmetic markt trgovinama, Techno Shop trgovinama, Centrotours agenciji i Modiana prodavnicama. Svaka transakcija učinjena bilo kojom Mastercard karticom UniCredit Bank a.d. Banja Luka, značila je jedan ulazak u nagradnu bazu. Banka je prilikom izvlačenja uzela u obzir sve transakcije kod iznad navedenih partnera obavljene UniCredit Mastercard karticama.

U ponudi UniCredit Bank Banja Luka su 4 debitne Mastercard kartice; Beskontaktna debit, International i Dopunjiva. Beskontaktna Mastercard debitna kartica UniCredit Bank Banja Luka, specifična je po tome što omogućava beskontaktno plaćanje u iznosu do 30 KM, kao i isplatu gotovine bez naknade u zemlji i inostranstvu na više od 19.000 bankomata članica UniCredit Grupe.

Mastercard International kartica omogućava jednostavan pristup sredstvima na deviznom računu vezanom za jednu od stranih valuta po izboru korisnika. Dopunjiva kartica odličan je izbor za sve kojima je potrebno brzo izdavanje, jer je karticu moguće dobiti odmah na licu mjesta u Filijali Banke.

Nagradna igra organizovana je sa ciljem nagrađivanja lojalnosti klijenata, te podizanja svijesti korisnika kartica o prednostima bezgotovinskog plaćanja.

U BIH 100 MALIŠANA GODIŠNJE OBOLI OD RAKA Koliko njih ima šansu za izlječenje

Svaka tri minute jedno dijete na svijetu, koje boluje od raka,  izgubi bitku s teškom bolešću,  iako bi više od 80 odsto oboljele djece moglo preživjeti ako bi imala adekvatno liječenje, upozoravaju iz organizacije International Childhood Cancer. Povodom Svjetskog dana djece oboljele od malignih bolesti, iz ove organizacije su upozorili svijet da je obaveza svih država

POVODOM KINESKE NOVE GODINE Djeca učila o običajima iz Kine

Radionica „Umjetnost rezanja papira“ i čas kung fua, 16. februara 2019. godine u Muzeju Republike Srpske, okupila je veliki broj djece koji su imali priliku da steknu nove vještine, upravo onakve kakve imaju njihovi vršnjaci u Kini. Naime, riječ je o događaju organizovanim od strane Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjoj Luci i Muzeja Republike Srpske,

Saradnja Gradske razvojne agencije i Organizacije amputiraca pomaže invalidima

Predstavnici Gradske razvojne agencije Banjaluka i Organizacije amputiraca „UDAS“ potpisali su Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, a cilj je definisati okvire za saradnju iz domena pripreme i implementacije projekata od zajedničkog interesa, identifikovanje novih izvora finansiranja, te aktivnosti koje su usmjerene na povezivanje partnera na lokalnom i regionalnom nivou. 

BRANKICA RAKOVIĆ: Vratila sam se na fabrička podešavanja

​Zdrav čovjek ima hiljadu želja, bolestan samo jednu, zapisao je ruski književnik Anton Čehov. U to su se, nažalost, uvjerili mnogi, među njima i Banjalučanka Brankica Raković, PR stručnjak, kojoj je prije nešto manje od dvije godine dijagnostikovano maligno oboljenje – Hodgkinov limfom. Iako je možda najlakše boriti se sa strahovima i problemima iza zatvorenih

OVE GODINE I U BANJALUCI Međunarodno takmičenje studenata arhitekture u martu

Međunarodno studentsko takmičenje namijenjeno studentima arhitekture iz cijele Evrope – DOCEXDOCE, ove godine biće održano i na Arhitektonsko-građevinsko-geodetskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci. Takmičenje se održava 6. marta i ovo je njegovo treće izdanje, a pravo učešća imaju svi studenti arhitekture osnovnih i master studija. – DOCEXDOCE se bazira na neuobičajenom konceptu, koji podrazumijeva jednodnevnu