Završena nagradna igra “Ova zima je totalno drugačija”

Vesna Lazić iz Trebinja dobitnica je nagrade – egzotično putovanje u okviru nagradne igre koju je UniCredit Bank Banja Luka organizovala u saradnji sa Mastercard-om.Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je 10.000,00 KM sa uključenim PDV-om.

Srećna dobitnica izvučena je kompjuterskim odabirom 15.01.2018. godine u centrali Banke uz nadzor komisije i notara, a nagrada joj je danas uručena u prostorijama Filijale Trebinje.

Pravo na učešće u izvlačenju glavne nagrade ostvarila su sva fizička lica nastanjena u Republici Srpskoj, korisnici Mastercard kartica UniCredit Bank Banja Luka koji su tokom trajanja nagradne igre, od 07.12. do 31.12.2017. godine, izvršili minimalno jednu transakciju kartičnog plaćanja navedenim karticama u CM – cosmetic markt trgovinama, Techno Shop trgovinama, Centrotours agenciji i Modiana prodavnicama. Svaka transakcija učinjena bilo kojom Mastercard karticom UniCredit Bank a.d. Banja Luka, značila je jedan ulazak u nagradnu bazu. Banka je prilikom izvlačenja uzela u obzir sve transakcije kod iznad navedenih partnera obavljene UniCredit Mastercard karticama.

U ponudi UniCredit Bank Banja Luka su 4 debitne Mastercard kartice; Beskontaktna debit, International i Dopunjiva. Beskontaktna Mastercard debitna kartica UniCredit Bank Banja Luka, specifična je po tome što omogućava beskontaktno plaćanje u iznosu do 30 KM, kao i isplatu gotovine bez naknade u zemlji i inostranstvu na više od 19.000 bankomata članica UniCredit Grupe.

Mastercard International kartica omogućava jednostavan pristup sredstvima na deviznom računu vezanom za jednu od stranih valuta po izboru korisnika. Dopunjiva kartica odličan je izbor za sve kojima je potrebno brzo izdavanje, jer je karticu moguće dobiti odmah na licu mjesta u Filijali Banke.

Nagradna igra organizovana je sa ciljem nagrađivanja lojalnosti klijenata, te podizanja svijesti korisnika kartica o prednostima bezgotovinskog plaćanja.

REALIZACIJA PROJEKTA “Zbližimo se uz slikovnicu o multipli sklerozi”

Udruženje oboljelih od multiple skleroze Republike Srpske održaće 27. maja u hotelu Talija sa početkom od 11.00 časova prezentaciju slikovnice o multipli sklerozi. Sve informacije o bolesti, simptomima, liječenju, kao i o potrebama oboljelih predstavljene su u vidu edukativne slikovnice, kako bi približili i upoznali stanovništvo sa multipla sklerozom i oboljelim od ove bolesti.