Završena nagradna igra “Ova zima je totalno drugačija”

Vesna Lazić iz Trebinja dobitnica je nagrade – egzotično putovanje u okviru nagradne igre koju je UniCredit Bank Banja Luka organizovala u saradnji sa Mastercard-om.Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je 10.000,00 KM sa uključenim PDV-om.

Srećna dobitnica izvučena je kompjuterskim odabirom 15.01.2018. godine u centrali Banke uz nadzor komisije i notara, a nagrada joj je danas uručena u prostorijama Filijale Trebinje.

Pravo na učešće u izvlačenju glavne nagrade ostvarila su sva fizička lica nastanjena u Republici Srpskoj, korisnici Mastercard kartica UniCredit Bank Banja Luka koji su tokom trajanja nagradne igre, od 07.12. do 31.12.2017. godine, izvršili minimalno jednu transakciju kartičnog plaćanja navedenim karticama u CM – cosmetic markt trgovinama, Techno Shop trgovinama, Centrotours agenciji i Modiana prodavnicama. Svaka transakcija učinjena bilo kojom Mastercard karticom UniCredit Bank a.d. Banja Luka, značila je jedan ulazak u nagradnu bazu. Banka je prilikom izvlačenja uzela u obzir sve transakcije kod iznad navedenih partnera obavljene UniCredit Mastercard karticama.

U ponudi UniCredit Bank Banja Luka su 4 debitne Mastercard kartice; Beskontaktna debit, International i Dopunjiva. Beskontaktna Mastercard debitna kartica UniCredit Bank Banja Luka, specifična je po tome što omogućava beskontaktno plaćanje u iznosu do 30 KM, kao i isplatu gotovine bez naknade u zemlji i inostranstvu na više od 19.000 bankomata članica UniCredit Grupe.

Mastercard International kartica omogućava jednostavan pristup sredstvima na deviznom računu vezanom za jednu od stranih valuta po izboru korisnika. Dopunjiva kartica odličan je izbor za sve kojima je potrebno brzo izdavanje, jer je karticu moguće dobiti odmah na licu mjesta u Filijali Banke.

Nagradna igra organizovana je sa ciljem nagrađivanja lojalnosti klijenata, te podizanja svijesti korisnika kartica o prednostima bezgotovinskog plaćanja.

Srpska dijaspora na forumu u Banjaluci

Stotinu uglednih predstavnika Srba iz više od 26 zemalja svijeta okupilo se na prvom forumu dijaspore u Banjaluci. Svi sa istim ciljem- bolja saradnja sa Srpskom i Srbijom.

Peti dan potrage za nestalom Dušicom Božić

Policijski službenici, vatrogasci, ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, rodbina, prijatelji i mještani Laktaša peti dan aktivno tragaju za nestalom tridesetogodišnjom Dušicom Božić iz Laktaša.

Čistka u Udruženju društava za osiguranje zbog nelegalnih popusta

Skupština Udruženja društava za osiguranje pri Privrednoj komori Republike Srpske isključila je iz svog članstva “Osiguranje Garant” iz Brčkog zbog kršenja smjernica koje je donijela Agencija za osiguranje RS, a kojim se zabranjuju bilo kakvi nelegalni popusti pri registraciji automobila.

Praznik za ljubitelje šarplaninaca

Izložba šarplaninaca, koja će okupiti više od 100 pasa ove rase, trebalo bi da bude održana u nedjelju na terenu Vodenog parka “Akvana” sa početkom u deset časova.

Radnici Toplane ne žele ni da čuju za otpremnine

Sindikalna organizacija “Toplane” najavila je u petak radikalne mjere u slučaju da neko do radnika ovog preduzeća dobije otkaz, dok gradonačelnik Igor Radojičić poručuje da je neminovno smanjenje broja zaposlenih jer se radi o propaloj firmi sa dugom od oko 90 miliona KM.

Cvijanović: Dijaspora važan resurs Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da je dijaspora važan resurs Republike Srpske, jer su to ljudi koji mogu da doprinesu, ne samo sadašnjim, nego i budućim procesima u Republici Srpskoj.