Magazin 25.10.2015.

Zbog djevojke zapustio prijatelje, a oni mu se osvetili lažnom sahranom

ČITANJE: 1 minuta
Lazna sahrana
Kada je Keiran Kejbl (20), iz južnog Velsa, Engleska, počeo da se zabavlja sa Džes Ferguson (19), njegovi prijatelji su bili razočarani jer je on nestao iz njihovih života. Poslije osamnaest mjeseci neuzvraćenih telefonskih poziva i imejlova, pedeset Keiranovih prijatelja je odlučilo da ga iznenadi sa lažnom sahranom. Ceremonija je uključivala sanduk, pogrebna kola i govor.

– Keiran je imao osamnaest mjeseci da zadrži svoje prijatelje, ali nažalost, čekanju je sada kraj i on je otplovio u raj – pročitao je svoj govor jedan od njegovih prijatelja, i dodao:

– A ono što najviše boli je da nismo imali vremena da kažemo jedno drugom posljednje zbogom, jer se njegov status veze promenio iz ‘slobodan’ u ‘u vezi’ –

lazna sahrana 2

Kako kažu, prije nekoliko nedelja su svi bili na okupu u kafiću i shvatili da oni za njega više ne postoje. Pošto nije htio da izlazi sa njima, odlučili su da mu naprave sahranu. Jedan od njegovih prijatelja je potrošio čak dva dana praveći kovčeg.

Keiran, koji je najzad pristao da se nađe sa drugarima, nije imao predstavu šta ga čeka. Iznajmili su automobil u kom su ga vozili od kafića do kafića.

Danijel Bandok, prijatelj, čitao je priče iz Starog zaveta.
Putevi su bili zatvoreni.

– Bio sam šokiran i nisam znao šta da kažem ili uradim – rekao je Keiran.

(B92)