Vijesti 28.03.2018.

ZBOG DODATNE OBDUKCIJE: Odgođena sahrana Davida Dragičevića

ČITANJE: 1 minuta

Sahrana Banjalučanina Davida Dragičevića, koja je trebalo da se održi danas, odgođena je dok se ne završi nova obdukcija.

Prva obdukcija utvrdila je da je Dragičević pao u rijeku Crkvenu i utopio se, a predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača da se izvrši dodatna ekspertiza o okolnostima pod kojima je došlo do smrti mladića.

Nakon sastanka sa Davorom Dragičevićem, ocem pokojnog Davida Dragičevića (21), rekao je da će nad tijelom tog mladića još jednom biti izvršena obdukcija prije sahrane.

“Naložena je dodatna istraga i ekspertiza, i u slučaj će ući novi timovi, novi ljudi da još jednom sve pregledaju i da sa stanovišta činjenica obavijeste porodicu”, rekao je Dodik.

Podsjetimo, Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, nakon čega mu se gubi svaki trag.

U potragu za mladićem, osim policije, uključili su se i brojni građani koji su se nadali da će Davida pronaći živog i zdravog. Njegovo tijelo pronađeno je 24. marta  na ušću rječice Crkvene u Vrbas u blizini tvrđave Kastel.

Oznake: Milorad Dodik