Vijesti 16.05.2022.

Zbog obilježavanja saobraćajne signalizacije: Izmjena u režimu odvijanja saobraćaja u centru grada

ČITANJE: 2 minute

Zbog obilježavanja horizontalne saobraćajne signalizacije, danas 16. maja u periodu od 17. 00 časova dana do 6.00 časova ujutru narednog dana, odnosno 17. maja, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u Ulici Patra na dijelu od kružnog toka do Ulice kralja Petra I Karađorđevića i u Ulici kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Solunskom ulicom.

Za vrijeme obustave saobraćaja, izvršiće se  preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza i to:

-linije 9, 10, 13, 13p i 17 se preusmjeravaju Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa kružni tok kod mosta Patre i  dalje postojećom trasom u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom,

-linije 3 i 3b se sa mosta patre preusmjeravaju Ulicom Isaije Mitrovića do kružnog toka i nazad,

-linije 8 i 13 b se preusmjeravaju iz Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa, Isaije Mitrovića, Ulicom Kralja Petra I Karađorđevića prema jugu i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi  preduzeće „MG MIND“ d.o.o. Mrkonjić Grad.

Zbog radova, izmjena režima u odvijanju saobaraćaja u Ulici Palih boraca bb

Zbog izvođenja radova prilikom priključka na kanalizacionu mrežu, u vremenskom periodu od 08.00  časova 17. maja do 18.00 časova 19. maja, biće izmijenjen režim odvijanja saobraćaja za sva vozila u Ulici Palih boraca bb.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja izmjene režima odvijanja saobraćaja regulisanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi preduzeće „Proda mont“ d.o.o. Doboj.

(E.M)