Vijesti 19.06.2024.

Zbog održavanja sportskog događaja: Izmjena režima saobraćaja u centru grada

ČITANJE: 1 minuta

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava da će, zbog održavanja sportskog događaja -bokserski mečevi – Liga Srbije, na Trgu Krajine.u dane 21. i 23. juna 2024. godine, u vremenu od 17.30 časova do 22.30 časova, biti obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića,  na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Aleje Svetog Save do Bulevara cara Dušana, izvrši preusmjeravanje autobusa iz smjera sjevera iz Ulice kralja Petra I Karađorđevića desno ulicama Vuka Karadžića, Ranka Šipke, lijevo na tranzit do kružnog toka, Bulevar cara Dušana i dalje registrovanom trasom, a u suprotnom smjeru autobusi saobraćaju registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica MUP-a Republike Srpske.