Magazin 03.09.2015.

Zbog penisa dobio otkaz

ČITANJE: 1 minuta

penis

Neimenovani muškarac iz Čikaga dobio je otkaz pošto je novoj šefici greškom preko mobilnog telefona slao slike svoga penisa.

Ovu bizarnu priču javnosti je otkrio šef policije u Čikagu Majkl Rut, ali je odlučio da ipak zaštiti identitet nesrećnika koji sada mora da traži novi posao.

Perverznjak iz Čikaga, kako su ga nazvali američki mediji, odlično je prošao na razgovoru za posao u renomiranoj kompaniji. Međutim, kako objašnjava Rut, isti dan je usljed oduševljenja htio da se pohvali svojoj intimnoj prijateljici, i to tako što je smislio da joj pošalje sliku penisa uz poruku da je dobio novi pisao.

Umjesto svojoj prijateljici, on je poruku nažalost proslijedio novoj šefici, koja u svom imeniku još uvijek nije imala njegov broj i tako nije ni znala od koga joj stiže eksplicitna fotografija.

Zvuči nevjerovatno, ali perverznjak je kroz dva dana ponovo, takođe greškom, šefici ponovo poslao slike svoga penisa. Ona je tada pozvala policiju, a čim je ustanovljeno da su poruke stizale od njenog novog radnika, uručila mu je otkaz.

(Jutarnji.hr, Telegraf.rs)