Vijesti 25.11.2020.

Zbog radova na dalekovodu bez struje u Krminama i Rekavicama

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za srijedu 25. novembar 2020. godine:

Policijska uprava

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za poslednja 24 časa u Gradu Banjaluka dogodila su se tri krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, sve sa materijalnom štetom.

Služba Hitne pomoći

U stanici hitne pomoći pregledana su 35 odraslih pacijenta, 15 djece i obavljeno je 12 kućnih posjeta.

Vatrogasna brigada

Vatrogasna jedinica je imala jednu intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sledeća isključenja:
– U vremenu od 09:00 do 14:00 časova DIO NASELJA: Кrmine. DIJELOVI ULICA: Slobodana Dubočanina, Stevana Jakovljevića, Miše Stupara i Кralja Alfonsa XIII br.17.
– U vremenu od 09:00 do 11:00 časova DIO NASELJA: Rekavice – Bare.
Napomena: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno.

Obavještavamo vas da će se dana 25.11.2020. godine izvoditi radovi na cjevovodu u Ulici Tešana Podrugovića, što u vremenskom periodu od 08:00-18:00 časova može dovesti do povremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača od raskršća Ulica Tešana Podrugovića – Arčibalda Rajsa do naselja Čavrazi.

Prognoza vremena

Ujutro pretežno hladno i sa maglom koja se može i duže zadržati tokom prijepodneva. Tokom dana promjenljivo do pretežno oblačno uz povremene sunčane periode. Vjetar slab sjeverni. Minimalna jutarnja temperatura vazduha oko -2°C. Najviša dnevna temperatura vazduha oko 7°C.