Vijesti 24.03.2021.

ZBOG ŠIRENJA VIRUSA: Načelnik Kozarske Dubice redukuje obaveze u opštini da bi pomagao kao ljekar

ČITANJE: 1 minuta

Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić rekao je da će zbog pogoršane epidemiološke situacije od sutra redukovati svoje radno vrijeme u Opštinskoj upravi kako bi, kao ljekar, pomagao kolegama Domu zdravlja, ali i pacijentima.

“Smatram da je u ovom trenutku, kada je epidemiološka situacija pogoršana u cijeloj Republici Spskoj, pa i u Kozarskoj Dubici, važnije da radim posao kao doktor medicine kako bih pomogao našim sugrađanima, pacijentima i zajedno sa svojim kolegama u Domu zdravlja učestvovao u borbi protiv epidemije koja odnosi i živote u našem gradu”, rekao je Reljić.

On je dodao da je infekcija virusom korona, koju je i sam prebolio, nije nimalo bezazlena, te najavio da će svoje znanje i iskustvo maksimalno iskoristiti da pacijenti budu zbrinuti i dana vrijeme dobiju svu potrebnu medicinsku pomoć, navedeno je u saopštenju iz Opštinske uprave.

Reljić je rekao da će posao ljekara raditi do stišavanja epidemije virusa korona.

“Administrativne i načelničke poslove neću zapostavljati i biću tu za najhitnije i najpotrebnije. Zdravlje naših sugrađana je prioritet i stojim na raspolaganju kako bi se zaštitilo i sačuvalo što više života”, naveo je on.

Reljić je pozvao građane da se solidarišu i poštuju propisane epidemiološke mjere.

(Srna/SB)

Oznake: Radenko Reljić