Vijesti 22.09.2021.

Zbog skidanje crne magije Prijedorčanka ostala bez 13.000 KM

ČITANJE: 1 minuta

Od šezdestečetverogodišnje žene iz Prijedora prevaratni su uzeli 13.000 KM kako bi joj skinuli crnu magiju, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Kako nezvanično saznaju, prevarena žena je na TV-u vidjela reklamu za skidanje crne magije  sa brojem telefona da bi nakon toga pozvala i dogovorila da za njihove  usluge plati 13.000KM.

Kako dalje dodaju izvori, ova Prijedorčanka uputila sa torbom novaca u Derventu i  predala je nepoznatoj osobi.

Iz Policijske uprave Prijedor  rekli  da im se ovog mjeseca obratila osoba iz Prijedora koja je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predala torbu sa 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije.

“Policijski službenici postupaju po svim zaprimljenim prijavama i preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju utvđivanja identiteta izvršioca i rasvjetljavanja prijavljenih krivičnih djela prevara”, kazali su iz PU Prijedor.

Dodaju da su ove godine zaprimili više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim osobama isplaćivali novčane iznose kao naknadu za obećane usluge, između ostalog  i skidanje crne magije.

“Nepoznate osobe u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem ili prikrivanjm činjenica dovode građane u zabludu navodeći ih da plate određene novčane iznose obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije”, kazali su iz PU Prijedor.

(E.M)