Magazin 24.09.2015.

Željko Vasić: Nemam milione, ali imam milijarde!

ČITANJE: 1 minuta
zeljko-vasic
Pred promociju novog studijskog albuma “Nema dalje” Željko Vasić je u Beogradu snimio spot za pjesmu “Nema nikoga dugo” koju je napisao Saša Milošević Mare.

– Veći dio spota smo snimali na rijeci. Sa ekipom sam plovio Savom, a na čamcu je sa nama bila i Mia, djevojka koja nam je uljepšala spot. Uspjeli smo da napravimo i fantastične kadrove tokom zalaska sunca – rekao je Željko Vasić za Blic.rs.

U ovoj godini Željko Vasić je snimio čak šest spotova što nije uobičajeno, naročito kada je riječ o izvođačima pop muzike.

– Možda nemam milione, ali u pjesmama i spotovima imam milijarde – kaže Željko.

– Moj posao je da se bavim muzikom, a ne da se kompromitujem neprimjerenim ponašanjem i izjavama. Želim da skrenem pažnju na ono što je moj poziv, a to je muzika. Jako bih volio da se zaustavi kulturološki genocid. Pokrećem novu kampanju “Muzika se ipak sluša”. Nemam moć da ukinem loše sadržaje u medijima, ali mogu da radim svoj posao najbolje što znam. Unaprijed se izvinjavam onima kojima smeta što radim svoj posao i što ne želim da se bavim jeftinim sadržajima. Moj posao je da snimam spotove i bavim se muzikom, a ne da izmišljam priče i skandale i bavim se time – rekao je pjevač za beogradski list.