Magazin 09.11.2017.

ZEN poziva na radionicu sirove ishrane sa Majom Volk

ČITANJE: 1 minuta

Po prvi put u Banjaluci Maja Volk održat će radionicu sirove ishrane i životnih mudrosti. Radionica je najavljena za 25. i 26. novembar 2017. godine.

U dvije godine mini turneje po BiH, Maja Volk je posjetila Tuzlu, Sarajevo i Mostar a tom prilikom je održano 7 radionica na kojima je bilo preko 300 posjetitelja.

Prisutni će na radionici imati priliku vidjeti pripremu nekoliko sirovih jela uz degustaciju, a čuće zanimljivosti i savjete iz ličnog iskustva Maje Volk, dobiti informacije i direktan kontakt sa proizvođačima organske i zdrave hrane u Banjaluci. Takođe, obezbjeđeni su i pokloni prijatelja i sponzora radionice.

Na dijelu menija za degustiranje naći će se i smoothie, sirova čorba, tikvice sa sirovim bolognese sosom, dehidrirani krekeri od sjemenki sa umakom, sirove ćufte, sirove, slatke kuglice te još mnogo toga, najavili su organizatori.

“Prije nekoliko godina bila je na ivici života, ali je snagom volje, promenom misli, životnog stava, navika i ishrane pobijedila rak i danas s ponosom kaže da je najzdravija žena u Srbiji. Maja Volk je zaista jedna neobična, nesvakidašnja i vrlo posebna žena. Vrlo je iskrena, direktna, obrazovana, hrabra. Ona je intelektualac, muzičar, pisac, misionar, kreativac i najveći pobornik i promoter sirove ishrane na ovim prostorima.”, napisala je Branka Gajić o Maji Volk

Više informacija o dešavanju potražite na FB eventu:
https://www.facebook.com/events/151272625488682/

Organizator radionice je Nela Atlić uz sponzorstvo ZEN restorana zdrave hrane, Zdrave Logike i Klicka.