Magazin 18.09.2015.

Žene vještije varaju

ČITANJE: 2 minute
zene-varaju
Češće ćete čuti kako su muškarci nevjerni, a to je samo zato što o svojim švalerskim avanturama ne vode toliko računa, za razliku od žena.

Kada su u pitanju muško-ženski odnosi nekada je važilo pravili da su muškarci ti koji više varaju svoje partnereke, međutim vremena su se promijenila. Žene danas varaju jednako kao i jači pol, ali ipak kada se pomene preljuba, manjina pomisli na nevjernu ženu. Možda je to zbog toga što one kada to rade, rade bolje od muškaraca pa se ne sazna tako često. Iako zvuči nevjerovatno, žene znaju da čuvaju tajne. Možda neće prećutati koleginicinu ispovijest, ali kada je u pitanju ljubavni život, stvar je drugačija.

Pored ovoga, one i odlično lažu. Zna se da žena „gubi na vrijednosti“ ako je spavala sa više muškaraca, te im tako laganje i prikrivanje dolazi prirodno. Takođe, kada je muškarac pita kako je bilo, reći će „Odlično, ti si najbolji do sada!“, čak i ako je bilo katastrofalno. Ovakav trening žene osposobljava da lažu i o seksu za koji niko ne smije da sazna.

Kada je riječ o varanju, žene i te kako vode računa o detaljima. Muškarci su jednostavno nepažljiva bića, te se tako kući često vraća sa tragovima karmina, zaboravlja da ukloni dokaze iz spavaće sobe ili se dopisuje sa ljubavnicom čak i pred ženom. Žena koja vara će naći savršeno mjesto na kojem nema šanse da je iko otkrije, pregledaće odjeću kako ne bi ostali tragovi, istuširati se da ne bi mirisala na drugog muškarca. Ukratko, žene su pedantna bića i zato bolje varaju.

(Kurir)