Sport 28.08.2015.

Zlatan Ibrahimović se vraća u Malme

ČITANJE: 1 minuta
Zlatan-Ibrahimovic

Ibrahimović je u utorak čestitao svom bivšem klubu plasman u Ligu šampiona napominjući kako bi ponovo volio da igra utakmice u tom gradu.

Napadač Pari Sen Žermena (PSŽ) Zlatan Ibrahimović imao je veliku želju da igra utakmice Lige šampiona u Malmeu, gradu u kojem je rođen i ta želja mu se ispunila jer će PSŽ igrati u istoj grupi sa švedskim klubom.
Ibrahimović je u utorak čestitao svom bivšem klubu plasman u Ligu šampiona napominjući kako bi ponovo volio igrati utakmice u tom gradu.

Žrijeb je juče odlučio da PSŽ bude u grupi upravo sa Malmeom, Real Madridom i Šahtjorom iz Donjecka.

Malme će utakmicu s PSŽ-om igrati 25. novembra na svom stadionu kada će Ibrahimović zaigrati pred publikom koja ga neizmjerno cijeni i poštuje.

Ibrahimović je izjavio za francuske medije kako je srećan što će igrati pred publikom u Švedskoj.

“To je najbolja stvar koja je mogla da se desi. Mnogo toga sam iskusio tokom svoje fudbalske karijere, a ovo će biti jedan od tih posebnih trenutaka. Bio mi je san da igram Ligu šampiona u Malmeu. Šteta je što cijeli Malme neće moći da stane na stadion, ali garantujem da će se buka sa stadiona čuti u cijelom Malmeu. Stižem!”, rekao je Ibrahimović.

Portal švedskog kluba je pao nakon vijesti da će Ibrahimović, koji je počeo karijeru u švedskom klubu, igrati ponovo u Malemu sa PSŽ-om u Ligi šampiona.

(Mondo)