Vijesti 12.08.2016.

Značajna ulaganja u lokalne puteve

ČITANJE: 1 minuta

Značajna sredstva izdvojena su za obnovu lokalnih i nekategorisanih puteva.

Trenutno se radi rekonstrukcija puteva: Mišići-Jankovići, Krčmarski put, Bijeli put-Popovići-Trubajići i Pijesak-Trubajići. Potvrđeno je ovo u Odjeljenju za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja.

Ovaj posao okončan je na sljedećim putnim pravcima: Nevesinjska, Žitomislićka, Jovići-Kremenovići-Jošikova voda, Saračica-Dragojevići, put za Mitroviće (Saračica), Stanivukovići (Bistrica), Telići-Stjepanovići, Bronzani majdan-Stojanovići, Zlatiborska, put Osnovna škola-Bosančići, Piskavica-centar naselja, Jekića put, put za Josipoviće, trotoar centar-Potkozarje, Makivići-Đuričići, put za Milakoviće, nastavak za Šukale, Vrhovci-Verića polje, dio Piskavica-Kostići, put u zaseoku Vučići, put prema groblju u Ramićima, te Udovičići-Moconjska škola.
Naime, ovogodišnjim Programom zajedničke komunalne potrošnje planirani su još radovi na rekonstrukciji lokalnih i nekategorisanih puteva na pravcima: Racune-Devići-Gradina-Pejići, nastavak puta Stražbenica, Ilijaši-Ušići, put za Miloševiće, put prema Bosančićima, Suturlija-Ninkovići, put za Iliće i Mali Račići-Grbići.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 738.363 KM, a izvodi ih preduzeće „Građenje Đurić“ d.o.o. Banjaluka.