Politika 13.03.2019.

ZORAN TALIĆ: “Poligraf” od maja postaje stranka, djelovaćemo širom RS

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Političko-građanskog fronta “Poligraf” Zoran Talić rekao je danas da će u maju ovaj pokret, registrovan kao udruženje građana, ući u formiranje političke partije.

Talić je rekao da je “Poligraf” formirao inicijativni odbor u Trebinju koji ima zadatak da u roku od dva mjeseca formira Gradski odbor.

– U maju ćemo ući u formiranje političke partije jer nas sada u ovome dijelu kada je u pitanju Banjaluka i interesovanje koje se javlja na teritoriji Republike Srpske dovodi u situaciju da dolazimo do formiranja političke partije i veoma brzo će kompletna šira javnost biti upoznata o našim daljim aktivnostima – rekao je Talić.

On je rekao da, osim Trebinja, za “Poligraf” ima interesovanja i u drugim gradovima i opštinama u Republici Srpskoj i da će u narednim danima biti obavljeni razgovori sa svim zainteresovanim subjektima.

– Napravili smo već određene programske ciljeve koje će biti nama najbitnija platforma za naše dalje djelovanje, gradimo određene dokumente i ono što sigurno mogu da kažem da će Političko-građanski front “Poligraf” isključivo djelovati projektno i programski i držati se svojih programskih ciljeva – zaključio je Talić.

Talić je bivši član PDP-a, a iz ove partije izašao je u februaru 2017. godine. On je aktuelni predsjednik Skupštine grada Banjaluka u kojoj “Poligraf”, osim njega, ima i odbornika Tatjanu Čičić Odžaković.

Odbornik PDP-a u Skupštini grada Trebinja Zoran Anđušić napustio je prošli vikend ovu stranku i priključio se inicijativnom odboru za formiranje političko-građanskog fronta “Poligraf”.

(Srna)

Oznake: Zoran Talić