Sport 23.01.2023.

Zvanično: Miloš Čekić u Partizanu

ČITANJE: 1 minuta

Mladi rukometaš Miloš Čekić i zvanično je postao član beogradskog Partizana. Ovu informaciju potvrdio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

– Tačno je da je Miloš Čekić postao novi igrač Partizana i meni je drago da se ovo završilo na pravi način i da se ovaj daroviti mladići u potpunosti posveti rukometu.

Da je sve gotovo potvrdio mi je i direktor “crno-bijelih” Aleksandar Blagojević, koji je rekao da je ujedno ispunio sve obaveze prema klubu iz Bugojna kako bi dobio neophodnu dokumentaciju za Miloša Čekića.

Hvala mu na svemu, a zahvalnost upućujem i ljudima iz RK Iskra i njihovom predsjedniku koji su na kraju ispali korektni – istakao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

Kao što je poznato, ovaj mladić je nedavno na svom Instagram nalogu čestitao rođendan Republici Srpskoj i zbog toga se našao na udaru navijača Iskre iz Bugojna, čiji je bio član, ali i drugih korisnika društvenih mreža iz Federacije BiH.

Među prvima je Milošu Čekiću podršku pružio upravo Marinko Umičević, koji je i sam ranije doživio neprijatnosti od navijača iz Federacije BiH i iz samog Bugojna.

N.M.