Magazin 06.11.2015.

12 tipova djevojaka sa kojima ćete biti prije nego što upoznate pravu!

ČITANJE: 8 minuta
djevojka
Ako ste obeshrabreni od pokušaja da pronađete savršenu djevojku, ne brinite, ona je tamo negdje. Samo nastavite da izlazite i u pravom trenutku ćete je naći.

Djevojka sa kojom ćete završiti vjerovatno će imati po malo od djevojaka iz svake kategorije, ali taman onoliko koliko vama treba. Nema ništa loše u uživanju u žurkama ili biti pomalo štreber, međutim, sve zavisi od toga kakvu djevojku tražite. Sljedeće kategorije djevojaka sigurno će vas podsjetiti na nekoga koga već “znate”…

1.Klaberka

Ovu djevojku upoznajete u nekom precijenjom klubu dok igra na stolu. Vi započinjete razgovor onog trenutka kada ona prolazi pored vas. U roku od nekoliko minuta već zajedno ispijate “šotove” pića i ljubite se kao tinejdžeri. Svaki put kada je vidite ona nosi nešto usko ili kratko ili kratko i usko. Svaka pjesma koja je na radiju je “njena” i nema problema da je “odvrne” u svom mercedesu. Kratko ćete se zabavljati sa njom, sve dok ne shvatite da ona nije materijal za ženu ili djevojku. Biće malo tužna, ali istorija će se već ponoviti i kada je budete vidjeli sljedeći put ona će imati novu žrtvu.

2. Snob
Ovu djevojku upoznajete na nekom pretencioznom mjestu, na primjer na izložbi ili na promociji knjige. Nakon nekog vremena viđanja, primjećujete kako ona želi da vas promijeni. Ponaša se snishodljivo prema vama i vašim prijateljima i nikada nije zadovoljna. Šta god da joj kupite, ona nikada nije srećna. Na sve posmatra sa materijalne osnove i poslije nekog vremena njen dobar izgled pada u sjenku njene plitkosti i snobizma. Pokušavate da joj pomognete da pronađe radost u jednostavnim stvarima u životu, ali nakon što njeno zahtjevno ponašanje postane iscrpljujuće, vi bježite brzinom svjetlosti.

3. Devojka za jedno veče

Opasnost veza sa djevojkama za jedno veče je kada to pređe u vezu. Upoznajete ovu djevojku kada ste malo više popili i vaši standardi u principu nestaju. Budite se ujutru sa vrlo malo sjećanja na prethodnu noć, kao ni ko je djevojka u vašem krevetu. Ona je slatka, fina i malo bezobrazna i vas dvoje počnete da se viđate neko vrijeme bez obzira koliko malo zajedničkih stvari imate. Kada odlučite da raskinete, ostajete šokirani kako je ona to loše primila. Možda se vi ne sjećate vaše prve noći, ona se sjeća i za nju je to bila posebna noć u životu!

4. Ona koja je izvan vaše lige

Ona je slatka i ljubazna i savršena je kombinacija seksipila i “slatkoće”. Upoznali ste je na predavanju i njena slatka priroda vas je odmah privukla. Jedini problem je taj što isto tako privlači i sve ostale muškarce. Zabavljate se i ona je potpuno zaljubljena u vas, a vi ne razumijete zašto. Svaki put kada idete negde, osjećate se kao da se svi pitaju šta ona radi sa vama. Poslije nekoliko mjeseci vaša ljubomora i nesigurnost uzimaju danak i ona raskida sa vama jer više ne može da vas trpi. Najgori dio je da momak koji se zabavlja sa njom poslije vas je još gori…

5. Ludača
Vi zapravo i ne znate kako ste upoznali ovu djevojku, ona se jednostavno pojavila u vašem životu. Nakon mjesec dana zabavljanja ona je renovirala vaš stan, rekla da vas voli i već je provela sate na telefonu sa vašom majkom raspravljajući o vašem djetinjstvu. Stvar sa ludačama je da su to obično vrlo seksi djevojke. Mislimo da je jasna definicija između ludo seksi djevojke i seksi lude djevojke. Lude djevojke imaju i lude oči, u tim očima nema ništa specifično, to su neke od onih “znate kada vidite” stvari. Sa njom se zabavljate neko vreme jer se plašite kako će reagovati ako raskinete. Na kraju više ne možete da izdržite i raskidate na najnježniji mogući način i to nije pomoglo. Ona počinje da ludi, lomi nešto što volite ili pokušava da povrijedi vas, u svakom slučaju najpametnije je da ludače držite što dalje od vašeg života.

6. Sportistkinja
Ovu djevojku upoznajete u teretani ili dok trenirate za maraton. I ako joj lice nije baš prelijepo, telo jeste i to vas privlači kod nje. Njena fantastično oblikovana zadnjica i čvrsto tijelo tjeraju vas da maštate kako bi bilo voditi ljubav sa njom. Ona je ili instruktor joge ili fitnes instruktor. Ipak, njena opsesija fitnesom polako počinje da biva problem kada shvatate da je ona jača od vas. Počinje da vam brani određenu hranu i što je najbitnije zabranjuje vam pivo. U jednom trenutku pucate i to u vegetarijanskom restoranu i raskidate. Najgora stvar kod ovog raskida je ta što morate da nađete novu teretanu.

7. Promiskuitetna
Ova devojka je ili spavala sa nekim vašim prijateljem ili sa nekim iz vaše porodice i iz nekog razloga vi ste pomislili kako možete da je promjenite. Zabavljali ste se s njom jer ste iskreno imali osjećanja prema njoj, ali vas je brinulo to što je poslkednjeg dečka prevarila sa vama. Ipak vas dvoje ste se zabavljali duže nego što bi iko pretpostavljao, jedina stvar koja vam se nije dopala kod nje jeste da na svaku žurku na koju idete imate oskećaj da je u prostoriji neko sa kim je ona već bila, a tako se osjećate jer je vjerovatno to i tačno. Raskidate isto kao što ste i počeli, ali ovoga puta ona je prevarila vas.

8.Štreberka
Ovu djevojku upoznajete u biblioteci ili u knjižari i momentalno vas privlači njen um. U početku je to za vas intelektualni izazov i svaki put kada progovori, osjećate da se sve više zaljubljujete u nju. Problem nastaje kada shvatate da je ona toliko pametnija od vas da počinjete da se osećate kao da niste dovoljno dobri. Stalno se preispitujete da li ono što ste rekli ima logike i plašite se da pokažete bilo koji znak neznanja ili gluposti. Koliko god da vas ova djevojka motiviše nikada nećete biti bolji od nje i upravo to razara vašu vezu.

9. Nesigurna
Ova djevojka je definicija nesigurnosti. Opsjednuta je svojom težinom i uvjek se poređuje sa manekenkama. Stalno vas pita da li je ona druga ljepša, svaki put kada u prolazu pogledate neku djevojku. Izludi kada izađete i ubjeđuje sebe kako ćete naći neku bolju. Ona ne shvata ili ne prihvata koliko vam se zaista dopada i poslije nekog vremena vas to iscrpljuje da stalno pokušavate da je uvjerite da vidi sebe vašim očima. Na kraju se razilazite, ali se vi stalno pitate šta bi bilo da je ona bila samo malo sigurnija u sebe.

10. Mama
Ne, ne, ova djevojka nije prava mama, ona vas samo podsjeća na vašu mamu. Ne shvatate to odmah na početku jer previše uživate u njenom kuvanju. Polako njena priroda počinje da vam djeluje jako poznato, koristi izraze koje koristi vaša mama, a onda počinje i da radi stvari koje rade majke, sprema vam garderobu, priprema vam užinu sa porukom unutra. I ako možete da živite sa dobrim stranama te vezem ali sve se promjeni kada se dve žene u vašem životu upoznaju. Toliko su slične da vas vaša devojka više ne uzbuđuje jer stalno mislite na svoju mamu. to nije seksi. Nimalo.

11. Slatkica
Ona je definitivno najslađa devojka koju ste sreli. Vaši prijatelji i porodica je obožavaju o ina uvek uspeva da se osjećate dobro u svojoj koži. Ona je veterinar ili učiteljica i nema nijednu zlu misao u svojoj glavi. Vi ste potpuno zaljubljeni u nju, ali njeno nevino blaženstvo polako postaje iritantno. Nedostaje vam malo izazova da budete sa tvrdoglavom ženom. Raskid sa njom je nešto najteže što ste ikada uradili i kada je vidite nekoliko mjeseci kasnije potpuno vas izbjegava. To je i stvar kod slatkih devojaka, ostave gorak ukus.

12. Zla
Nju smo sačuvali za kraj jer ne želimo da je uvredimo. Vi je volite jer je se svi plaše i zabavljanje sa njom je kao da ste sa zlom čokoladom, nikada ne znate šta ćete dobiti. Ona obično ima novca i njeni roditelji se nisu preterano trudili da je disciplinuju. Vaši prijatelji je mrze, vaši roditelji takođe, kao i svi konobari koji su je ikada uslužili, ali vas baš briga. Toliko ste oduševljeni njom zbog njene brutalne iskrenosti i mogućnosti da uplaši ljude da čak i ne primećujete koliko ste mlaki uz nju postali. nakon što njena magija počinje da bledi počinjete da vidite koliko vas je zapravo kastrirala i ako sa njom imate najbolji seks u životu, moraćete da presječete povodac na kom vas drži jer ćete oženiti to zlo stvorenje!

(Kurir)