Magazin 14.01.2016.

6 sitnica zbog kojih će vas još više voljeti

ČITANJE: 2 minute
ljubav
On je spreman da priča satima o fudbalu, ali kad je riječ o vašoj vezi uglavnom se razgovor svodi na vaš monolog? „Šta on, zaista, misli“ , pitanje je koje čujemo u pjesmama, na žurkama, uz kafu s prijateljicom… Evo odgovora koji stižu iz povjerljivih muških izvora!

Reklo bi se da postoje dva ključna izvora njegovog zadovoljstva, a to su emocionalni i fizički. Ipak, oba su jednako zastupljena a ovi odgovori su se pojavljivali najčešće.

1. Volim kad se makar smješka a naročito kad se smije mojim uspjelim (ili baš ne tako uspjelim) šalama.

„To kako ona umije da se smije mojim glupim šalama, na kraju uvijek i mene nasmije“, rekao je jedan momak. Drugi je to ovako sročio: „Kad kažem nešto smiješno, uvijek iz prikrajka motrim kako će ona reagovati. A ona se uvijek zakikoće tako da poželim da je poljubim.“

2. Volim kad me gleda s ljubavlju.

„Ponekad je uhvatim kako me gleda, a ona naglo skrene pogled. Prosto se istopim koliko se osjećam poželjnim“, priznao je jedan učesnik u ovoj anketi. Tajni pogledi partnerke su, definitivno, jedan od najjačih afrodizijaka što pokazuje i ovaj komentar: „Njen najljepši pogled ka meni je onaj za koji ona nije svjesna da sam ga uhvatio.“

3. Volim njen zaštitni znak.

Svi muškarci vole da kad njihova partnerka radi nešto jedinstveno, bilo da je u pitanju znak stidljivosti ili tipični gest. „Kad se malo unervozi, ima običaj da uvrće pramen kose a meni se to baš kod nje sviđa“, napisao je jedan. Drugi ima pravi zanimljivi fetiš: „Najslađa mi je kad kija. Ona to radi tako ljupko, kao mačkica.“

4. Volim kad je pomalo gruba.

U repertoaru agresivnih ljupkosti, najpopularniji je „zahvat otpozadi“. „Volim kad me iznenadi zagrljajem s leđa“, kaže jedan dok drugi voli da ga njegova partnerka snažno grli i stiska, bilo s leđa bilo spreda. „Uživam kad me gricne dok se ljubimo“, kaže drugi, a svi se slažu da je ženska inicijativa u seksu više nego poželjna.

5. Volim kad se igra mojom kosom ili me masira.

Kosa, ramena i leđa, drage dame, tajna su mjesta koja muškarcima donose naročito zadovoljstvo. „Kad mi izmasira ramena i leđa, time mi uradi nešto najljepše na svijetu!“, kaže jedan momak dok drugi vjeruje da je način na koji se njegova draga igra njegovom kosom „apsolutno jedinstven“.

6. Volim kad se mazi sa mnom.

Suprotno svim stereotipima o muškarcima, najveći broj muškaraca priznaje da se topi kad partnerka želi da se samo mazi. „Ja volim i njen tako ljupki način kad mi to traži prije spavanja“, a drugi posebno uživa kad se njegova najdraža skupi njemu uz grudi i pribija sve bliže i bliže.

(NN/kurir.rs)