Magazin 08.11.2015.

7 stvari koje svaki muškarac želi u krevetu, ali se plaši da traži

ČITANJE: 2 minute
Par seks
Koliko puta ste samo pomislile šta on tačno želi u krevetu i kako da mu priuštite vrhunski užitak? Znamo da vas je to pitanje stalno mučilo, pa smo se potrudili da saznamo šta momci zapravo žele u krevetu.

Spremite se dobro jer ćete se iznenaditi!

1. Pravljenje prvog koraka

Ništa ne može da otkrije koliko ga želite nego nagli zagrljaj i poljubac. A dalje znate gdje to vodi… Dakle, preuzmite incijativu.

2. Priuštite mu užitak

Da li volite kada nešto dobijete, a da niste ni pitali? Dakle, ni momci se ne razlikuju po tome od vas. Zato vam savjetujemo da odaberete njegova omiljena mjesta za seks i koristite male trikove u krevetu (koje on obožava).

3. Seksi garderoba

Odaberite specijalan autfit za veče, kome on neće moći da odoli. Fokusirajte se na boje koje on voli, i naravno uskladite dobar veš sa cjelokupnim izgledom.

4. Uzdasi

Koliko god vam ovo bilo pomalo neprijatno, ako mu priuštite seksi uzdahe budite sigurni da će vaše igrice u krevetu dostići viši nivo. Otvoreno mu recite šta želite i šta vam se sviđa. Bonus: Priuštite mu prljave razgovore.

5. Zaboravite na krevet i pronađite novo mjesto

Znamo da pričamo o stvarima koje momci žele u krevetu, ali ko kaže da je za dobar seks potreban dobar krevet? Pronađite neko drugo mjesto u kući i naravno- uključite nove poze. Veoma hrabri parovi mogu slobodno da isprobaju seks i van kuće!

6. Običan seks

Ako ste zaljubljeni, sigurni smo da uživate u vođenju ljubavi sa svojim partnerom. Ali ponekad običan seks, u kojem ćete zadovoljiti sve svoje potrebe je ono što vam treba. Nemojte nikada da zaboravite na svoje najdublje tjelesne želje! A vjerujte da će mu se svidjeti i ova vaša nova uloga!

7. Romantičan seks

Možda će vam ovo na prvi pogled djelovati šokantno, ali većina momaka povremeno voli da napravi pravu romantičnu atmosferu. Ruže u spavaćoj sobi, vino i mirisne sveće, sa dugim poljupcima i zagrljajima će vas još više zbližiti.

(Stil.kurir.rs)