Magazin 05.11.2015.

8 rečenica koje će ti reći samo ako te zaista voli

ČITANJE: 3 minute
par-ljubav
Možda tvoj dečko ne pokazuje ljubav na svakih pet sekundi, ali to ne znači da on to i ne osjeća. Muškarci jednostavno nisu vješti u pokazivanju osjećanja, a ako je i uspio da izgovori, budite sigurni da vam to neće ponavljati.

Otkrivamo vam 8 stvari koje momci izgovaraju samo ako zaista vole svoju ljepšu polovinu:

1. Žao mi je.

Dosadni ljudi bi željeli da povjerujete u drugačije, ali u stvari, on ovo ne izgovara kako bi vas zaćutkao i završio raspravu sa minimalnim (fizičkim i psihičkim) zamorom. Ako se izvinjava, on jasno pokazuje da vas poštuje dovoljno da prizna da je pogriješio. Vaš oproštaj mu je mnogo važniji nego da on bude u pravu.

2. Prelijepa si

Ovo nije Baš si seksi ili Prava si mačka. Reč prelijepa je daleko drugačija – svaka djevojka zna da ova riječ ima mnogo veće značenje, od nekog dobacivanja na ulici od nepoznatog momka. Ako on misli da ste prelijepi, i to vam kaže, on je zaista odlijepio za vama.

3. Pusti me da to uradim.

On to ne kaže kako bi ispao džentlmen pred vama, jer smatra da je on jača polovina, te treba da vam pomogne i da vas zaštiti, u bilo kojoj situaciji. Ako vas voli, on će željeti da vam pomogne u svakoj situaciji. On će to osjetiti sam, tako da nećete morati ni da ga pitate za uslugu.

4. Možemo otići ovdje sljedeće godine.

Dugoročni planovi – dugoročna veza. Nijedan dečko neće organizovati odmor sa osobom sa kojom planira da ostane kratko, ili jednostavno ne osjeća ništa prema njoj. Panovi za budućnost ga ne plaše, jer on planira da sa vama gradi ozbiljni odnos.

5. I šta se onda desilo?

Kada mu kažete neke svoje male tračeve, on neće samo klimati glavom dok odsutno razmišlja o sasvim desetoj stvari. Iz nekog čudnog razloga, on zapravo prati cijelu vašu priču i pomno vas sluša. Tom dečku je očigledno mnogo stalo do vas, pa i do vašeg mišljenja.

6. Da li si okej?

Ova rečenica može biti najgora – bilo da ste dobro pa se iznervirate što vas je uopšte to pitao, ili niste dobro, ali to nije dobro pitanje jer osjećate da ćete početi da se raspravljate. Možda bi trebalo da mu progledate kroz prste ovaj put. Ako vam postavi ovo pitanje, to znači da mu je stalno, i da želi da vidi kako se osjećate. Ako niste dobro, on želi da budete.

7. Moraš i ti da dođeš.

On će da ide sa mlađom sestrom na maskenbal ili u izlazak sa prijateljima – ali on zna da veče ne može biti savršeno bez vas. On vas ne poziva samo kada je sam, pa mu je dosadno, već želi da vas uključi u sve njegove sfere života.

8. Hvala ti.

I nakon nekoliko mjeseci veze ili čak godina, on zna da se zahvali za sve. Vaš dečko cijeni sve što vi radite i nikada ne zanemaruje da to i pokaže.

(Cosmopolitan.rs)