Magazin 09.09.2020.

(VIDEO) Pogledajte šta je Dritan Abazović rekao o Milu Đukanoviću

ČITANJE: 2 minute

Predsjednik Građanskog pokreta URA i lider koalicije “Crno na bijelo” u Crnoj Gori Dritan Abazović odgovarajući na pitanje novinarke televizije Face, govorio je razlozima zbog kojih je slom režima Mila Đukanovića bio neophodan.

On se dotakao i pitanja izbornog inženjeringa u Crnoj Gori, te istakao da je izborni proces u ovoj državi zbog demografski male zajednice doveden do savršenstva.

“Ovdje je izborni inženjering doveden do savršenstva zato što je mala zajednica. Ovdje se radi inženjering na 150.000 ljudi. Zna se kome treba dati novac, kome treba dati zaposlenje, kome treba zaposliti kćerku, sina, bratu, sestru, koga treba uplašiti, kome treba poslati policiju kući i slično”, rekao je Abazović.

U toku razgovorao dotakao se i BiH istakavši da Milo Đukanović preko režimskih medija u BiH pokušava da izvrši pritisak na njega, kako bi napustio koaliciju.

“Na takvom izbornom inženjeringu, kakav je u Crnoj Gori, Milo je doživio brodolom i spašava se preko režimskih medija u BiH ili na Kosovu i u Albaniji, koji treba da naprave pritisak na Dritana Abazovića da se on povuče, jer će se desiti kataklizma sa Crnom Gorom. Dritan Abazović, što bude do njega će mnogo časnije  štititi nacionalni interes nego što je on to radio.  Ako ništa drugo, u ovoj zemlji neće ništa ukrasti i neće ni jednu rijeku staviti u cijev, niti će kupovati stanove po Menhetnu i Dubaiju, nego će raditi časno koliko bude mogao”, rekao je Dritan Abazović za FaceTV.

Šta je Dritan Abazović imao da poruči o Milu Đukanoviću pogledajte u video prilogu u nastavku.

(N.S/ Banjaluka.net)