Magazin 16.02.2022.

ZBOG EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: Sarajevski koncert Stinga odgođen do jeseni

ČITANJE: 1 minuta

Koncert legendarnog Stinga, koji je trebalo da bude održan 19. marta u Sarajevu, biće pomjeren na jesen zbog prolongiranja evropske turneje, a razlog tome je pogoršanje epidemiološke situacije u pojedinim državama Evrope, što je dovelo do pooštravanja mjera prevencije od virusa korona.

“Zbog uvođenja dodatnih restrikcija zbog korona virusa, koncerti u sklopu Stingove turneje ‘My Songs’ koji su planirani u periodu od 7. do 21. marta će biti prebačeni za jesen 2022. godine”, objava je na Stingovom oficijalnom sajtu, prenose Nezavisne.

Interesovanje za ovaj koncert, koji je trebalo da bude održan u “Zetri”, zaista je veliko, a karte su odmah rasprodate te su u više navrata puštane dodatne količine.

“Početkom naredne sedmice će biti objavljen novi datum sarajevskog koncerta, a nakon objave datuma svi oni koji budu željeli refundirati novac od ulaznica mogu to učiniti sedam dana od dana objave novog termina”, rekao je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće “Avalon”, koja je zadužena za organizaciju koncerta.

Ulaznice koje budu vraćene nakon refundacije biće ponovo dostupne u prodaji za sve one kojima novi datum koncerta bude odgovarao, s obzirom na to da su sve ulaznice rasprodate i velika je lista čekanja.

(SB)

Oznake: Sting