Izbori 2024 06.09.2024.

Pezerović: Politička stabilnost je garancija za efikasniji rad

ČITANJE: 1 minuta

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Kotor Varoš Nenad Pezerović izjavio je Srni da ovoj lokalnoj zajednici treba jedinstvo izvršne i zakonodavne vlasti, jer jedino tako mogu biti stvoreni bolji uslovi za život građana.

Pezerović je na početku izborne kampanje izrazio očekivanje da će građani prepoznati snagu i energiju SNSD-a i masovno izaći na izbore.

“Mi smo i do sada radili isključivo u korist građana”, dodao je Pezerović.

On je rekao da je lista SNSD-a za lokalni parlament spoj mladosti i iskustva, te da se na njoj nalaze eminentni ljudi različitih zanimanja, dokazani u oblastima u kojima djeluju.

“Moja želja je da izbori stanovnicima Kotor Varoša donesu političku stabilnost kao garanciju za efikasniji rad”, poručio je Pezerović, te dodao da očekuje pobjedu u trci za načelnika opštine.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu opštine Kotor Varoš Dragana Petrušić rekla je da je ova lokalna zajednica, zahvaljujući privrednicima koji investiraju u proizvodne pogone, postala poznata kao sredina u kojoj se radi.

“Mi želimo da imamo dobru saradnju sa republičkom vlasti, što do sada nije bio slučaj. Na taj način biće poboljšan kvalitet života i to će osjetiti svi građani. Neizostavno je i planiranje više novca u budžetu za investicije jer građani zaslužuju da imaju asfaltirane ulice, uređene javne površine, parkove i igrališta. Očekujem da zadržimo trenutni broj odbornika /šest/ u lokalnom parlamentu”, poručila je Petrušićeva.

Prema njenim riječima, SNSD je stranka čija je prednost mladost, energija i spremnost da rade u kontinuitetu u interesu Kotor Varoša.

Oznake: izbori 2024