Izbori 2024 09.09.2024.

DODIK: SNSD pobjeđuje u Ribniku i Driniću

ČITANJE: 3 minute

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da će ova stranka bez sumnje pobijediti u Ribniku kao i njihov kandidat za načelnika opštine Duško Dakić, naglasivši da je dosadašnji načelnik odbacio politiku SNSD-a i da nema podršku partije.

Dodik je istakao da je SNSD konsolidovan, da su se okupili oko svog kandidata za načelnika i odborničke liste, naglasivši da je dosadašnji načelnik odbacio politiku SNSD-a i da pokušava nešto sam da uradi, ali da nema nikakvu podršku stranke.

– Pokušali smo da sa njim sarađujemo, ali je on ignorisao partiju. SNSD je jaka politička partija. Ovo govorim da izbacim svaku moguću kalkulaciju i spekulaciju ovdje. Ono iza čega rukovodstvo stoji je Duško za načelnika i odbornička lista – rekao je Dodik novinarima pred početak predizbornog skupa.

On je naglasio da u Ribnik dolaze sa obrazom i da je u ovoj opštini ostvareno mnogo rezultata.

– Pobijedićemo ovdje, nema sumnje. Duško će pobijediti ovdje za načelnika – istakao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ribnik Duško Dakić istakao je da su u Ribniku ostavili velika djela i da ova partija ima podršku građana.

On je naglasio da su se večeras okupili da krenu u još jednu veliku pobjedu SNSD-a koji je 20 godina na vlasti u opštini Ribnik.

– Sa našim predsjednikom krećemo u još jednu veliku pobjedu i u odbranu interesa srpskog naroda – naglasio je Dakić.

Predizbornom skupu u Ribniku prisustvuju potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković i portparol stranke Radovan Kovačević, kao i brojno članstvo.

Višković je u obraćanju pozvao građane da podže Dakića za načelnika opštine i odborničku listu SNSD-a, prenosi RTRS.

Dodik: Kad pobjeđuje Srpska, onda pobjeđuje i Drinić

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da u Petrovcu žive dobri domaćini i ljudi zaslužni za stvaranje Republike Srpske, te da je uvjeren u izbornu pobjedu kandidata ove stranke za načelnika opštine Drage Kovačevića.

– Kada pobjeđuje Republika Srpska, onda pobjeđuje Drinić i sve opštine, naš načelnik i svi – istakao je Dodik u Driniću gdje pristvuje centralnoj predizbornoj tribini SNSD-a.

Dodik je podsjetio da je SNSD dugo na vlasti u Petrovcu i smatra da je uspio da sa ljudima napravi jednu vrstu dogovora i da se međusobno podržavaju, na čemu je zahvalio.

On je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je u ovom mjestu mnogo toga urađeno i da infrastrukturni komunalni objekti izgledaju bolje nego ranije, što će biti nastavljeno i u budućnosti.

– Ovdje je ključno pitanje šumarije, a država će ostati tu da vodi računa da sve ostane na svom mjestu – rekao je Dodik.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je Srni da su došli u ovaj dio Krajine da podrže dosadašnjeg načelnika i kandidate ove stranke na predstojećim lokalnim izborima.

– Mislim da Kovačević uradio svoj posao i da zaslužuje podršku građana da ostane na čelu ove opštine – istakao je Višković.

Kandidata SNSD-a za načelnika opštine Petrovac Drago Kovačević rekao je Srni da su se okupili na centralnoj tribini kako bi napravili predsjek svega što je urađeno u proteklom mandatnom periodu i šta treba dalje uraditi.

– Zatražićemo podršku od naših birača i idemo dalje za bolji Petrovac i za ljepši Drinić – naglasio je Kovačević.

Oznake: izbori 2024, SNSD