Izbori 2024 12.09.2024.

Forum žena SPS Teslić obilježio “Zlatni septembar”: Humanitarna akcija za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti

ČITANJE: 1 minuta

Forum žena Socijalističke partije Srpske Teslić, obilježio je „Zlatni septembar“ – mjesec podrške djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Tim povodom, članice Foruma organizovale su humanitarnu akciju prodaje kolača koje su same pripremale, a sva prikupljena sredstva donirana su Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ iz Banjaluke.

Ovaj humani gest Foruma žena SPS Teslić pokazuje njihovu predanost borbi za bolji život najranjivijih kategorija društva, a posebno djece koja se bore sa teškim bolestima.

Predsjednica Foruma žena Socijalističke partije Srpske, Jelena Rodić, istakla je važnost ovakvih akcija: „Djeca oboljela od malignih bolesti i njihove porodice prolaze kroz teške i iscrpljujuće trenutke, a najmanje što možemo učiniti jeste pružiti im podršku. Naša akcija prodaje kolača pokazala je koliko zajednica može biti jaka kada se ujedini oko plemenitih ciljeva. Ponosne smo što možemo doprinijeti radu Udruženja ‘Iskra’ i time pomoći djeci da lakše prebrode svoju borbu.“

Ova akcija je samo jedna u nizu aktivnosti Foruma žena SPS Teslić, čije članice kontinuirano rade na promicanju solidarnosti i podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Oznake: izbori 2024