Izbori 2024 12.09.2024.

Trivić: Simbioza Stanivukovića i SNSD u kući Milanovića

ČITANJE: 1 minuta

“Slušam lažnog predsjednika kako kritikuje obnovu kuće Milanovića, vidim transparente da je to Draškov kriminal. Jeste kriminal, ali Draškov i SNSD-ov. Zajednički kriminal. Zašto Dodik ne kaže koja firma je vjerovatno oprala minimalno pola od 5 miliona maraka koje su uložene u obnovu kuće Milanovića”, poručila je na društvenim mrežama Jelena Trivić, kandidat opozicije za gradonačelnika Banjaluke.

– Obnovu je radila famozna firma Korićanac, ista ona firma koja je dobila 2,8 dunuma zemlje kod Borčevog stadiona za samo 200.000 KM. U Banjaluci se priča da je firma Korićanac gradila vilu kod Euroherca. Čija je ta vila?! – kaže Trivićeva.

Jelena Trivić pita “otkud se sad, kad je sve gotovo, sin Bude Stankovića, koji je direktor RUGIP-a sjetio da nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi na zemljištu na kojem se nalazi kuća Milanovića”.

– Sad kad je posao završen. Koliko je ko “dobar” u obnovi kuće Milanovića?! Koliko je Dodikovo, koliko Stanivukovićevo, koliko od Korićanca?! Ne kažem da je nije trebalo obnoviti, i nije sporna obnova koliko je sporno što je posao koštao 5 miliona. Grad treba biti lijep, ali prioriteti se moraju postaviti – ističe Trivićeva.

Prema njenim riječima, “očigledno je bilo bitno naduvati cijenu obnove kako bi pola završilo u privatnim džepovima, a ne u brojnim prioritetima Banjaluke kao što su, naglašava, vodosnabdijevanje, javni vrtići ili infrastruktura u brojnim naseljima”.

– Ovi iz SNSD bi malo da glumataju borbu i da nema simbioze. Nije baš narod toliko naivan, a ima nas i koji sve pratimo – poručuje Trivićeva, prenosi Srpskainfo.