Izbori 2024 13.09.2024.

Kresojević (PDP): Do početka oktobra podijelićemo 10 besplatnih placeva

ČITANJE: 1 minuta

Javni poziv za besplatne placeve otvoren do ponedjeljka, 16. septembra, poručio je gradski menadžer Banjaluke Bojan Kresojević.

Kresojević ističe da je Grad Banjaluka je usvojio strategiju demografskog razvoja koja nije ‘mrtvo slovo na papiru’, već se u punom kapacitetu realizuje.

“Dodjela besplatnih placeva za mlade bračne parove, do 35 godina i samohrane roditelje je još jedna u nizu mjera demografskog razvoja i očuvanja porodice. Sramota je da SNSD i Narodni front čine sve da se ova mjera ne realizuje, tako su se pored političkih predstavnike oglasile Republička uprava za geodetske poslove i Pravobranilaštvo. Međutim, svi oni zajedno nisu dovoljno snažni da se suprotstave iskrenoj želji da se život mladih ljudi u Banjaluci poboljša. Tako ćemo do početka oktobra mjeseca podijeliti 10 besplatnih placeva, na osnovu prijava na javni poziv”, dodaje Kesojević.

Političkim protivnicima poručuje da se “uzalud trude”, jer su, kako ističe, “uvijek na korak ispred”.

“Pozivam mlade bračne parove i samohrane roditelje da predaju svu potrebnu dokumentaciju dokumentaciju do ponedjeljka u 15 časova. Spisak potrebne dokumentacije možete pronaći na sajtu Grada. Živjela porodica, živjela Banjaluka”, zaključuje Kresojević.