Izbori 2024 14.09.2024.

Ujedinjena Srpska planira da udupla izborni rezultat u Sokocu

ČITANJE: 1 minuta

Sokolac smatramo važnom tačkom u Republici Srpskoj, za njenu istoriju, za njenu budućnost – poručio je predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, na centralnoj tribini stranke u Sokocu.

On je naglasio da su mali gradovi, poput Sokoca, prava subina Republike Srpske, jer od njih zavisi opstanak naroda.

-U velikim gradovima je drugačije, narod lakše opstaje. U idućem mandatu Skupština Sokoca, načelnik opštine i svi zajedno, treba da budu jedan tim, da budu deblokirani projeki. Ovde ima još puno stvari koje treba da se urade, kako u vezi sa razvojem i opstankom ljudi, tako i u vezi sa kulturom sjećanja. Tako da smatramo da je Ujedinjena Srpska ključni faktor u približavanju ljudi, u ujedinjavanju ideja, kako bi svi gradovi, pa i Sokolac, bolje funkcionisali – naglasio je Stevandić.

Sreto Marjanović, nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske, istakao je zadovoljstvo dolaskom predsjednika stranke, dr Stevandića, u Sokolac. Prema riječima Marjanovića, US je zadovoljna urađenim u poteklom periodu, ali sljedeće četiri godine želi da ide još jače, još bolje.
-Ako Bog da, sve ono što smo do sada uradili, da to popravimo, odnosno da uduplamo. Zajedno sa predsjednikom Stevandićem, zajedno za Republiku Srpsku, zajedno za naš Sokolac. Ujedinjeni, srpski, idemo dalje. Želimo bar tri odbornika u sljedećem mandatu, sada imamo jednog, odnosno poziciju predsjednika Skupštine opštine Sokolac, na čijem čelu sam ja – rekao je Marjanović.

Oznake: izbori 2024