Izbori 2024 14.09.2024.

Stevandić: Ujedinjena Srpska spremna da u Han Pijesku napravi korak dalje

ČITANJE: 1 minuta

Na današnjem predizbornom skupu Ujedinjene Srpske u Han Pijesku, poručeno je da ova stranka bilježi velik rast a predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić, poručio je da je stranka spremna da u ovoj opštini napravi korak dalje, s obzirom da u ovim trenutku imaju potpredsjednika skupštine, te da će Ujedinjena Srpska u budućnosti nastaviti podržati sve projekte koji će unaprijediti život stanovnika Han Pijeska.

Stevandić je pohvalio rad predsjednika OO Ujedinjene Srpske i nosioca liste Vjekoslava Maksimovića, naglasivši da se radi o jednom od najaktivnijih ljudi stranke što se jasno vidi u rezultatima njegovog rada na terenu.

Opštinski odbor Ujedinjene Srpske Han Pijesak poručuje da se mora intenzivnije raditi na razvoju turizma, s obzirom da je ovaj lokalitet proglašen vazdušnom banjom.

Turizam je ključ za dalji razvoj Han Pijeska, a kao najvažniji projekat iz OO Ujedinjene Srpske navodi se završetak rekonstrukcije LJetne rezidencije kralja Aleksandra Karađorđevića, u narodu poznate kao Vila Karađorđevića. Ova rekonstrukcija omogućila bi turistima da spavaju tamo gdje su nekada spavali srpski kraljevi i da uživaju u istom svježem vazduhu koji su oni udisali, kojeg je Vila Karađorđevića upravo tu i izgrađena.

Ujedinjena Srpska će nastaviti da podržava ovakve i slične projekte jer pored toga što čuvaju istorijsko naslijeđe, oni direktno doprinose boljoj turističkoj ponudi i razvoju lokalne zajednice

Oznake: izbori 2024