Izbori 2024 18.09.2024.

Marinko Umičević: Vrijeme je da Banjaluku vratimo na mapu uspješnih

ČITANJE: 3 minute

Marinko Umičević, kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka, a koji se na izbornoj listi nalazi pod brojem šest, rekao je da je ova stranka održala veličanstven skup u banjalučkom naselju Nova varoš, te da je po odzivu građana i na tom mjestu apsolutno pokazana pobjednička energija koja je spremna da Banjaluku vrati među uspješne gradove.

“Banjaluka je ustala, a to je pokazala i ova pobjednička energija u Novoj varoši. Vrijeme je da naš grad vratimo na mapu uspješnih, da vratimo snagu i ponos svim Banjalučanima! Sa budućim gradonačelnikom, Nikolom Šobotom, ponovo ćemo graditi Banjaluku na temeljima znanja, sposobnosti i snažnog vođstva! Stvorićemo ljepšu budućnost, baš onakvu kakvu ovaj grad i njegovi građani zaslužuju. Pobijediće Šobot, pobijediće Nova Varoš, pobijediće Banjaluka!”, poručio je u svom stilu Umičević, koji je četiri puta zaredom osvojio mandat odbornika u Banjaluci, i tako svoje sugrađane i njihove interese zastupao punih 16 godina. Ukoliko i na predstojećim izborima Umičević osvoji mandat, a sve su prilike da sigurno hoće jer ima veliku i nedvosmislenu podršku svojih sugrađana, učvrstiće se na vrhu kao apsolutni rekorder po broju mandata u Skupštini grada Banjaluke, a kojih će onda imati pet, što je za svaki respekt i to je nešto što će bilo ko veoma teško dostići ikada. Jer, svi oni koji ga poznaju ili oni koji su čuli ili osjetili na sebi koliko srce ustvari ima Marinko, znaju koliko Marinko voli svoj grad Banjaluku, svje sugrađane i koliko je za sve ovo vrijeme iza nas donio, podržao ili realizovao pozitivnih inicijativa od kojih su koristi imali najviše upravo banjalučani, što je i cilj svih ciljeva.

Promotivni spot: Inače, juče je putem Marinkovih društvenih mreža objavljen i promotivni predizborni spot pod sloganom “Ako vrijedi iko, vrijedi naš Marinko”, kojim se potencijalnim glasačima želi skrenuti pažnja na sve one korisne inicijative i projekte koje je Marinko do sada pokrenuo i realizovao kao odbornik slušajući molbe svojih sugrađana, ali i na njegove velike poslovne uspjehe, te na njegovu humanost koja ne poznaje granice.

 

 

Podrška kolega iz tima: Na putu ka osvajanju petog uzastopnog mandata u Skupštini grada Banjaluka, Marinko Umičević ima veliku podršku, među kojima svakako treba izdvojiti članove njegovog tima koji prate Marinka i prisustvuju svim tribinama SNSD-a zajedno sa njim.

Prije nekoliko dana Marinko je kao prvi čovjek rukometa Srpske morao prisustvovati dvodnevnom “Svesrpskom kupu” u rukometu, koji je odigran u Banjaluci, pa nije mogao prisustvovati nekim od tribina SNSD-a, ali su se zato članovi njegovog timaa svojski potrudili da ga dostojno predstave na mjestima na koja objektivno nije mogao stići zbog drugih obaveza oko kupa.

“Ovo su moji predstavnici na tribinama, jer s obzirom na moje obaveze na “Svesrpskom kupu”, nisam bio u mogućnosti da prisustvujem. Zahvalan sam i znaću to da cijenim. Idemo zajedno, pobijediće Banja Luka. Srećno”, poručio je Umičević.

N.Sp.

 

Oznake: izbori 2024