Magazin 18.09.2024.

Predstava “Ženski razgovori” u Banjaluci i Gradišci

ČITANJE: 1 minuta

Kultna komedija “Ženski razgovori” u kojoj igraju bardovi srpske pozorišne scene biće izvedena 23. septembra u Pozorišnoj sali Obilićevo (sala GP Jazavac) u Banja Luci a dan poslije, 24. septembra, u Kulturnom centru Gradiška.

Zbog velikog interesovanja publike, predstava će se igrati u dva termina. Karte za prvobitni termin u 20 časova “planule” su velikom brzinom, zbog čega je organizator u dogovoru sa glumcima odlučio da se igra i drugi termin, u 18 časova.

“Glavne uloge u predstavi tumače Svetlana Bojković, Vesna Čipčić i Caci Mihailović , a autor originalnog teksta je Duško Radović”, saopštila je agencija “Venturo” koja je organizator gostovanja.

Predstava govori o raznim stereotipima u vezi sa muško – ženskim odnosima i odgovara na pitanje kako izgleda muški svijet iz ženske perspektive analizirajući brojne situacije iz svakodnevnog života.

“Biti na sceni preko 30 godina, s istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na granici je čuda. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam poslije svake predstave napisala samo po jednu rečenicu dobila bi se respektabilna knjiga”, riječi su Vesne Čipčić kojima je opisala iskustvo izvođenja predstave “Ženski razgovori”.

Karte za predstavu “Ženski razgovori” mogu se kupiti na biletarnici dvorane Obilićevo i blagajni Kulturnog centra Gradiška.