Izbori 2024 21.09.2024.

“Vrijeme je da Karanovac dobije uslove kakve zaslužuje – ulaganje u infrastrukturu i odgovornu upravu”

ČITANJE: 1 minuta

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot nastavio je kampanju posjetom Karanovcu, gdje je sa mještanima razgovarao o ključnim problemima sa kojima se suočavaju već godinama.

Karanovac, kao naselje s velikim potencijalom, zaslužuje mnogo više pažnje i ulaganja gradske uprave.

Šobot je ukazao na hitnu potrebu za rješavanjem problema javnog prevoza, naglasivši da građani ne smiju čekati tri sata na prevoz.

“To je nedopustivo u 21. vijeku, posebno kada govorimo o naselju koje je tako blizu centra Banjaluke”, rekao je Šobot.

Posebno je istakao problem nedostatka nasipnog materijala u protekle četiri godine, što je dodatno otežalo život u Karanovcu.

„Građani zaslužuju osnovne infrastrukturne radove, a ne da budu prepušteni sami sebi kada su u pitanju putevi“, dodao je.

Šobot je naglasio i važnost redovnog održavanja zelenih površina, što je zanemareno protekle četiri godine, kao i rješavanje problema vodosnabdijevanja u dijelovima naselja poput Tomića, Stanarevića, Dolova i Bastasa”.

“Trotoari i rasvjeta su osnovni uslovi za sigurnost građana, posebno u dijelovima poput Ducipolja, Staračkog doma i Karanovca”, istakao je Šobot, dodajući da će rješavanje problema odlaganja smeća biti prioritet.

Na kraju, Šobot je emotivno poručio: „ Banjaluka je grad velikih mogućnosti, ali samo ako ga vodimo odgovorno i s ljubavlju. Srce Banjaluke nije u zgradama ili ulicama – srce ovog grada su ljudi koji u njemu žive. Pobijediće Karanovac, pobijediće Banjaluka! “