Izbori 2024 21.09.2024.

Bosančić: U Dragočaju riješiti problem vodosnabdijevanja

ČITANJE: 1 minuta

Nosilac liste DEMOS-a za Skupštinu grada Banjaluka Boran Bosančić rekao je u Dragočaju da se ovo, sve naseljenije mjesto, intenzivno razvija, zbog čega ubrzano treba raditi na izgradnji prateće infrastrukture i rješavanju problema sa vodosnabdijevanjem.

“Ozbiljan problem sa vodosnabdijevanjem u Dragočaju je ove godine bio posebno izražen zbog restrikcija na tom planu. Zalagaćemo se za više ulaganja u izgradnju ovdašnje vodovodne mreže”, rekao je Bosančić Srni uoči predizborne tribine u Dragočaju.

On je istakao da će se ova partija snažno zalagati i za izmještanje deponije u Ramićima na neku drugu lokaciju.

“Cilj je da se konačno krene s tom procedurom kako bi Dragočaj i okolna naselja imala priliku da se razvijaju i kao urbana lokalna zajednica”, rekao je Bosančić i dodao da DEMOS zagovara i otvaranje gradskog vrtića u tom naselju.

On je izrazio uvjerenje da velika posjećenost predizbornom skupu u Dragočaju, koji je organizovao Gradski odbor DEMOS-a, garantuje dobar stranački rezultat u tom naselju, kao i u dijelovima Ramića, Prijakovaca i Mišinog Hana.

On je dodao da će DEMOS, ukoliko bude imao tri odbornika, moći presudno da utiče na bolji i funkcionalniji razvoj Dragočaja.

Bosančić je pozvao građane Dragočaja, Prijakovaca, Ramića i Mišin Hana da podrže kandidate sa liste DEMOS-a za Skupštinu grada, a posebno svoje sugrađane Miroslava Tadića i Draganu Bogdanović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ДЕМОС Бањалука (@go_demos.banjaluka)