Izbori 2024 22.09.2024.

Tribina u Piskavici: Demos uvijek održao riječ

ČITANJE: 1 minuta

Nosilac liste DEMOS-a za Skupštinu grada Banjaluka Boran Bosančić rekao je da naselje Piskavica ima problema sa izgradnjom putne infrastrukture, te potrebu za izgradnjom vrtića.

“Ovdje je potrebno poboljšati i kvalitet vodosnabdijevanja, jer je bilo problema u toku godine”, rekao je Bosančić na predizbornoj tribini u banjalučkoj mjesnoj zajednici Piskavica.

On je naveo da DEMOS ovdje ima izuzetno dobru podršku i da očekuje dobre rezultate.

“Vjerujem kako vrijeme odmiče da će DEMOS doći do svog cilja u Banjaluci, a to je tri odbornika u Skupštini grada”, rekao je Bosančić.

Kandidat DEMOS-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Nenad Šibarević naglasio je da je DEMOS uvijek držao riječ i da je to partija ozbiljnih ljudi.

“Ne svađamo se ni sa kim, ne napadamo nikoga, mislimo da je to jedan od boljih načina da tražimo kompromis i rješenja”, rekao je Šibarević.

On je naveo da je na području Piskavice potrebno poboljšati vodosnabdijevanje i izrazio uvjerenje da će DEMOS sa najmanje tri odbornika u Skupštini grada završiti sve potrebne projekte za ovaj kraj.

Šibarević je izrazio uvjerenje da velika posjećenost predizbornom skupu u Piskavici, koji je organizovao Gradski odbor DEMOS-a, garantuje dobar stranački rezultat u ovom naselju, ali i šire.

Oznake: izbori 2024